balaena
|
ribicau: jaz imam jane slalom + eden najlažjih terencev (8kg) + super vodljiv (tudi brez rok (=s trebuhom) sem ga že rinila par metrov), prednje kolo se lahko tudi fiksira + sedežni del je zelo prostoren in udoben, širok, naša skoraj enoletnica se še zdaj izgubi v njem, je pa res bolj pri majhnih + velika kolesa, ki jim nič ne pride do živega. + kvalitetni materiali ogrodja in sedežnega dela, naša tkanina je zelo robustna, neobrabljena + velika košara (ali pa srednje velika) za stvari iz trgovine. zame je dovolj velika + meni je zelo všeč način spuščanja in dvigovanja naklona: je brezstopenjski, zato se lahko res sprdneš in nastaviš, kakor si takrat zamisliš. poleg tega ne "skoči" oz. ne rukne, ko naklon spustiš, zato se otrok ne zbudi. + strehca sicer nima zadrge, je pa tak sistem, da jo zavihaš navzgor, česar se potem sploh ne opazi in je enako kot, da bi jo odpel. in je zelo zračno otročku, ker mu lepo pihlja. novi modeli pa imajo itk že zadrgo. + strehca ima strešno okno, da lahko preverjaš, kaj otrok dela + zložim ga v dveh sekundah, razstavim tudi, kolesa so prav tako v dveh sekundah gor ali dol - je eden redkih (jaz ne vem za drugega) pravih terenskih vozičkov, ki ga lahko spravim v R. clio. - sedeža ne moreš obračati v obe smeri - naklon sedeža bi po moje lahko šel še malo bolj naprej/gor (s tem da moja hčerka raje sedi tako kot je in iztegne noge na tisti varovalni prednji obroč in je kot en kavbojc z nogami na mizi) drugega se ne spomnim. včasih me prime, da bi kakšno marelo kupila, da bi lahko poleg vozička v prtljažnik še kaj konkretne robe iz trgovine zložila, ampak potem se vsakič spomnim, da konkretne robe itak ne morem nakupit, če imam tamalo v vozičku (ker špecarije v rokah ne morem nosit), torej grem brez vozička, tamala sedi v nakupovalnem vozičku in je problem rešen.
|