Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 8.11.2010 18:59:11
|
|
|
|
tintin
|
ikea
|
|
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 8.11.2010 20:55:57
|
|
|
|
mišk
|
Hvala! Ampak to bo do miklavža bolj težko izvedljivo. Ve še katera za kje v Sloveniji?
|
|
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 8.11.2010 21:30:34
|
|
|
|
taki
|
Mueller.
|
|
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 8.11.2010 21:41:26
|
|
|
|
mišk
|
Nisem dost jasno napisala. Iščem pripomočke, ki jih lahko dejansko uporabiš v pravi pečici (pekač). Tako, da bi mi lahko "pomagala" peči. Da bi naredila svoje piškotke, ki bi jih v svojem malem (pravem) pekaču spekla. Jst sem ga imela kot otrok, pa vem da mi je blo ful zanimivo. Saj za pekač ni glih tak problem - ji lahko kupim manjšega klasičnega. V Mullerju imajo? Grem še ta teden počekirat!!
|
|
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 9.11.2010 7:54:47
|
|
|
|
mateyka
|
mišk, koliko je tvoja tamala stara - več kot 3 leta?
|
|
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 9.11.2010 10:30:16
|
|
|
|
mišk
|
Ta velika 3, ta mala 1,5 let.
|
|
|
|
RE: Otroški pripomočki za peko 9.11.2010 11:45:11
|
|
|
|
emaa
|
Mišk ja v Ikei jih imajo, imam dva seta doma. Zakaj pa ne vprašaš, če gre kdo v Ikeo, da ti prinese. Predpasnike sem jima pa sama naredila. Valarja sta uporabna tudi za plastelin, vsaj pri nas je tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?