Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški košarkarski koš 29.5.2008 8:53:28
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da sta še Lidl in Hofer imela kaka 2 tedna nazaj v reklami koš s stojalom - ki se nastavlja višina. Cena pa je bila cca 50 ali 70 EUR.
|
|
RE: Otroški košarkarski koš 29.5.2008 9:31:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
jaz sem ga zasledila v mercator centru, stane pa cca.20,oo€ in ga bo dobil Žigec za svoj 3.rojstni dan, ker je zgleda po tatiju mali košarkaš
|
|
|
|
RE: Otroški košarkarski koš 29.5.2008 13:26:03
|
|
|
|
blak
|
Včeraj sem ga videla v Mullerju. Nevem ne koliko stane ne koliko je velik, vem le, da obstaja.
|
|
|
|
RE: Otroški košarkarski koš 29.5.2008 13:36:21
|
|
|
|
Maxica
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165369 Mi smo ga sicer kupili okrog Miklavža v BC, vendar prav takega zdaj ne najdem na njihovi spletni strani. Je nižji, res tak primeren za bolj majhne otročke.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?