Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dokladi - problemček- HELP 2.2.2006 16:44:34
|
|
|
|
muha1
|
Kolikor jaz vem, četudi si banki dolžen denar ti otroških dokladov ne smejo vzeti. Ta denar je vendar za otroka. Vaem, ker je imela naša soseda ta problem.
|
|
|
|
RE: Otroški dokladi - problemček- HELP 2.2.2006 17:44:27
|
|
|
|
Cikica
|
Ja otroških ti ne morejo vzeti,kajti to je za otroka.
|
|
RE: Otroški dokladi - problemček- HELP 2.2.2006 19:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa drugačno prakso. Ali je pa od banke do banke različno, ne vem. Če imaš blokiran TRR, ker si dolžan nekomu drugemu (ne banki), potem ti lahko zaplenijo vse, razen prejemkov s CSD-ja, torej DSP, otroški dodatek in enkratne pomoči. Če pa si dolžan prav banki, recimo za prekoračen limit ali kaj podobnega, pa ti lahko poberejo vse, dokler ne poravnaš negativnega stanja. Vsaj tako dela moja preljuba banka. Na srečo je vsaj referentka normalna.
|
|
|
|
RE: Otroški dokladi - problemček- HELP 2.2.2006 20:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor mi je sestra povedala ima on evro kartico in je tam šel čez limit. Zdaj pa ne vem ali mu lahko vzamejo otroške doklade ali ne?
|
|
|
|
RE: Otroški dokladi - problemček- HELP 3.2.2006 4:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno kartico?
|
|
|
|
RE: Otroški dokladi - problemček- HELP 3.2.2006 10:42:58
|
|
|
|
Mateja*
|
Verjetno si mislila Eurocard kartico. Ja, mislim da mu lahko doklade vzamejo za pokritev negativnega stanja na kartici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?