|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški dodatek in šolarka
2.9.2010 20:49:56   
Dadi
Zanima me če moram novo vlogo za otroški dodatek oddat, ker je naša pupa zdaj šolarka, sine je pa še vedno v vrtcu? Ali ni nobene razlike?

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški dodatek in šolarka
3.9.2010 7:43:29   
Kerensa*
Če te zanima znesek oz. višina otroškega dodatka - ne, nobene razlike ni. Ob predpostavki, da se domače finančne razmere niso spremenile, potem je enak tako za 13-mesečnega dojenčka, kakor za 17,9 let starega srednješolca.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2010 8:58:13   
Dadi
thx Kerensa...sem mislila, da se zadeve kej spremenijo..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2010 9:22:01   
diva 4
Šele zdaj vidim kako hvaležna moram bit, da smo do otroškega dodatka upravičeni v Avstriji.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2010 9:49:21   
Sibil_
Jaz imam enak slučaj, zanima pa me, če moram kaj na novo oddat za vrtec in obračun plačila? Ste ve kaj posebej oddajale?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2010 9:01:55   
Dadi
Ja za vrtec je treba ja. Ker je zdaj samo mlajši bratec v vrtcu in nima več "zastonj" vrtca.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2010 12:36:43   
anja123
ja vsako spremembo treba sporočit-ko je bla naša punca še doma in ko je odšla v šolo smo to mogli sporočit in dokladi so se zmanjšali za 20 evrovuser posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.