Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 3.9.2010 7:43:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če te zanima znesek oz. višina otroškega dodatka - ne, nobene razlike ni. Ob predpostavki, da se domače finančne razmere niso spremenile, potem je enak tako za 13-mesečnega dojenčka, kakor za 17,9 let starega srednješolca.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 3.9.2010 8:58:13
|
|
|
|
Dadi
|
thx Kerensa...sem mislila, da se zadeve kej spremenijo..
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 3.9.2010 9:22:01
|
|
|
|
diva 4
|
Šele zdaj vidim kako hvaležna moram bit, da smo do otroškega dodatka upravičeni v Avstriji.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 4.9.2010 9:49:21
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz imam enak slučaj, zanima pa me, če moram kaj na novo oddat za vrtec in obračun plačila? Ste ve kaj posebej oddajale?
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 10.9.2010 9:01:55
|
|
|
|
Dadi
|
Ja za vrtec je treba ja. Ker je zdaj samo mlajši bratec v vrtcu in nima več "zastonj" vrtca.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.