Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 9.1.2006 22:16:10
|
|
|
|
Cikica
|
Meni je prijateljica rekla,da so se njej dvignili,mislim celo da za dobrih 10jurjev(mislim).Zagotovo pa je dobila večje kot jih je imela.Jaz vem da mi bodo znižali,ker je v vrtcu.
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 9.1.2006 22:29:01
|
|
|
|
karmy
|
a prov berem? 10 tisočakov več otroškega dodatka? a sanjam? prosim če sporočite 13.12. k bodo nakazila ... me prav zanima če je res...
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 9.1.2006 22:35:10
|
|
|
|
KIRA
|
to so bajne cifre. jaz pa ne verjamem, da bo sploh šel več gor kot kakega jurja - v skladu z inflacijo pač.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 9.1.2006 22:52:08
|
|
|
|
kofetek2010
|
a ne gre gor 2 al 3 % 10 jurjev bi bla prehuda za našo državo Cikica - za tako cifro se je tvoji prijateljici finančno stanje zlo poslabšalo, žal
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 9.1.2006 22:57:00
|
|
|
|
eva1
|
Jaz bi jim tistih par jurjev v rit zab , sej še paketa planic ne dobim za ta dnar !
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 10.1.2006 4:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa jaz še nič ne vem o tem? Ne bi se branila 10 jurjev državnega denarja...
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 12.1.2006 22:03:07
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz sem ravno danes dobila prvo odlocbo o visini otroskega dodatka za mojega prvega otrocka.. .no kot mati samohranilka bom dobila celih 6.000 sit na mesec... hm, me zanima kako naj bi se povisal za 10.000??? komu????
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 12.1.2006 22:16:57
|
|
|
|
Andra
|
Jaz sem pred 14 dnevi dobila novo odločbo in je znesek enak kot lani. O kakšnem povišanju ni ne duha ne sluha...
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 13.1.2006 9:00:23
|
|
|
|
karmy
|
vidla dones na bankomatu da se nas država ni usmilila in nam ni dala kakšnega bonusa na dodatek ..vsaj pr meni ni blo nič... a je katero čakalo prijetno presenečenje? - na bankomatih ne štejejo
< Sporočilo je popravil karmy -- 13.1.2006 9:02:56 >
|
|
RE: Otroški dodatek-ZVIŠAN? 13.1.2006 10:22:37
|
|
|
|
Mateja*
|
Do sedaj se mi je otroški dodatek še vsako leto malo povišal. Seveda o kakšnih 10 jurjih nima smisla govoriti. Vendar se je z mesecem januarjem. Ampak izplačilo za mesec januar. Zdele pa smo dobili izplačilo za mesec december. Tako da, če se bo dodatek kaj povišal, bomo videli pri izplačilu v mesecu februarju za mesec januar.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?