Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroški dodatek, štarševski dodatek...brezpos... 7.7.2004 15:46:12
|
|
|
|
*
|
Za brezposelne mamice, da ne boste dvakrat hodile v mesto po uradih,...tako kot jaz:(( Starševski dodatek: • Kopija(ni potrebno overiti pri notarju) rojstnega lista od otročka; • Izpolnjeno polo, ki jo dobiš pri njih ali preko interneta si jo sprintaš(CSD Šiška); Pozor: Starševski dodatek lahko vložiš 30 dni pred rojstvom otroka(naknadno pošlješ rojstni list), Ali 30 dni po rojstvu otroka(takrat dobiš denar od dneva rojstva). Vlogo oddajte do 5. v mesecu, če se da, da dobite še isti mesec nakazilo..to je 15. v mesecu! Otroški dodatek: • Kupiti polo v založbi obzorja, jo izpolniti, priložiti kar pola zahteva in kopija rojstnega lista otroka…to imamo časa 90 dni po rojstvu otroka. • Zraven tega potrebujemo davčno št. Otroka..ALI POČAKAMO, DA NAM JO POŠLJEJO DOMOV, ALI PA GREMO ISKATI SAMI DAVČNO ŠT. NA DAVČNI URAD. Zdravstvena kartica otroka: - odločba od štarševskega dodatka..počakamo na njo, potem ko vložimo starševski dodatek... -na občino odnesti odločbo starševskega dodatka, kopijo rojstnega lista otroka in naše dokumente, ter odločbo od CSD, če prejemamo kakšno pomoč. Upam, da sem komu pomagala.
|
|
|
|
Otroški dodatek, štarševski dodatek...brezpos... 7.7.2004 16:05:09
|
|
|
|
Una
|
Hvala, Kamejka, meni si pomagala z zdravstveno kartico. Moj pikec še vedno uporablja mamino. HIHI LP, Una
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?