|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški avtosedež
18.4.2008 8:56:08   
Brundula
 Avtosedež RECARO Young Sport.
Radi bi kupili še en avtosedež, ker ga potrebujemo za prevoz otroka v varsto in bi hoteli da bi bil za daljše obdobje, glede na to da že imamo enega od 9-18 kg. Zanima me kakšna je kvaliteta blaga, ali se otrok precej poti v njem...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški avtosedež
18.4.2008 10:23:56   
biga
Mi imamo tega, le da je od 9 do 36 kg, in smo zelo zadovoljni z njim. Otrok je v njem zelo zaščiten (stranski ščitniki dobesedno zaobjamejo otroka), pa tudi, da bi mu bilo vroče, nisem posebej opazila. Saj ga pa v avtu itak slečeš, da ne zakuha. Skratka, mi bomo kupili še en ta avtosedež, ko bomo imeli drugega user posted image .

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 10:24:46   
biga
Aja, sem pozabila, blago je meni tudi v redu, ker se lepo zbriše in opere. Mi smo že parkrat bruhali v avtu, pa je šlo vse lepo dol.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otroški avtosedež
18.4.2008 10:37:05   
karatina
Mi imamo lupinico Recaro Young profi plus in je ne menjam. Ko jo preraste gremo definitivno naprej pri Recarotu na Young Sport ali Stirlight SP 9-36kg.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2008 14:33:24   
apolonica
najbrž boste jezne, ampak avtosedeži, ki dopuščajo od 9 - 36 kg so najslabše ocenjeni (neglede na firmo) kar se tiče varnosti.
ne me kregat, ampak sama sem lih kupovala sedež in sem se pozanimala.
tule je pa link od testiranja, pa se sami odločite naprej, kaj boste kupili.

lp

titleAndStar(2217,0,0,false,"","")
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2613430

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2008 14:57:43   
andie
avtosedeži, ki dopuščajo od 9 - 36 kg so najslabše ocenjeni (neglede na firmo) kar se tiče varnosti.

???
Od 9-36 so najbolš ocenjeni, ne najslabšuser posted image

Zato smo tut mi kupli recaro young sport, zlo zadovoljni, se v vsem strinjam z bigouser posted image

(odgovor članu apolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2008 22:14:27   
ŠpelaP
apolonica ima prav!

Čimmanjša je skupna ocena, temboljši je avtosedež!
Moraš pogledati tudi legendo, ki ti razloži oceno! In tudi bravna shema ocen ti pove - temnozelena je najboljša ocena, rdeča je zelo slaba ocena!

Še članek ob testih:
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=559

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 20.4.2008 22:18:32 >

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 22:32:21   
only_me
RECARO Young Sport
IZVIRNO SPOROČILO: apolonica

najbrž boste jezne, ampak avtosedeži, ki dopuščajo od 9 - 36 kg so najslabše ocenjeni (neglede na firmo) kar se tiče varnosti.

lp

titleAndStar(2217,0,0,false,"","")
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2613430

ja, to so mene tudi opozorili. Jaz sem tudi hotla imet 9-36, pa sem v roke dobila teste.... in pol več nisem tak razmišljala.

(odgovor članu apolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2008 22:54:53   
Naja31
ja, to so mene tudi opozorili. Jaz sem tudi hotla imet 9-36, pa sem v roke dobila teste.... in pol več nisem tak razmišljala.

Se strinjam.
Sedeži, ki so "univerzalni" za več starostnih kategorij nikakor ne morejo nuditi isto dobro stopnjo varnosti za 1 leto in 5 let starega otroka.
Raje prišparamo kje drugje kot na avtosedežih.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 9:15:56   
Pinkyca
To je tako kot bi kupil čevlje od 1-5 let potem pa še trdil da so ti boljši kot tisti od 1-2 let.
Sej je logika a ni?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2008 12:23:09   
kaya2007
biga, ali ima vaš avtosedež tudi kakšne naklone oz. položaje za spanje? ali ga je enostavno pritrjevat v avto?

enako vprašanje bi imela, če ima kdo recaro 9-18kg!

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2008 10:26:28   
Ekaz
Jaz sem spet iz Pikapolnoice. Kar se tie naslona - ima pokonnega in bolj leeega, vendar mora naslon izbrati pred montao v avto. Ko je montiran sede, ne dopua spremembe naslona. Saj, ko je otrok manji, je verjetno bolje, da ima kar stalno malo naslon bolj nazaj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2008 14:48:38   
andie
RECARO Young Sport (skupina I in II+III; od 9 – 36 kg)
Varnost: vsestransko prilagodljiv zglavnik in odlična bočna zaščita
Visoko kakovostne prevleke: iz inovativne, trendovske mikrofibre ali modnega Bellinijevega / švedskega usnja/ semiša. Vse prevleke so snemljive in pralne: ročno ali strojno pri 30°C
Udobje in varnost: osrednji regulator varnostnega pasu in patentiran zategovalnik omogočata optimalno prilagoditev varnostnega pasu
Enostavna pritrditev v avto: preprosta pritrditev sedeža z avtomobilskim tritočkovnim varnostnim pasom
Zelo dolga doba uporabe: sedež je primeren za otroke od približno 9 mesecev do 12. leta starosti (za otroke težke od 9 do 36 kg)
Udobno za starše: praktična nosilna ročica
Dodatna varnost: po višini nastavljiv ramenski varnostni pas z blažilnikom pritiskov
Udobje in varnost: osrednji regulator upravljate le z eno roko in ob prilagoditvi višine hrbtišča samodejno prilagodi višino varnostnega pasu. To preprečuje morebitno napačno uporabo
Udobje: dvojni položaj za počitek, ki ga enostavno nastavite tudi tedaj, ko je otrok pripet v sedežu
Konkurenčnost: najboljše ocene na varnostnih testih v skupini I, II+III

No, mi smo gledal to.user posted image

Glede naslona pri Recaro young sport 9-36kg, če te zanima, ti lahko povem, da je pritrjevanje v avto ful enostavno, naslon se pa spremeni tudi, ko otrok sedi v sedežu.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2008 14:50:57   
andie
Aja, pa v tisti tabeli testov avtosedežev sploh ni tega tipa Young Sport, so drugi modeli ocenjeni.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2008 18:06:04   
kaya2007
ja, tudi test tega modela najdeš na adacu...

jaz pa zdaj kolebam med recarom od 9 do 18 kil in med romer kingom user posted image  nikakor se ne morem odločiti!!

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2008 18:19:09   
Klarita
Mi se odločamo med maxi cosi priori XP in Tobi in bi vas prosila, da mi malo poveste izkušnje.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?