|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški sandalčki-Celje
16.5.2005 20:49:21   
Taša
Danes sem prelaufala celo Celje, da bi za našo Mašo našla ene sandalčke in sicer št. 18...Rada bi imela takšne pol odprte, v bistvu za celo poletje, da bo lahko v njih tudi shodila...In po celem Celju nimajo enih sandalčkov št. 18...Preiskala sem Mass, Ciciban, Peko v glavnem vse trgovine v katerih bi lahko imeli kakšne otroške sandalčke.. večina modelov je od 19. naprej..maši pa je 19. čisto prevelika.. Kam še najgrem pogledat.. Pojma nimam...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otroški sandalčki-Celje
16.5.2005 20:52:25   
Anonimen
Glej, tule v Alpinini spletni trgovini imajo ene št. 18, samo so odprti.
http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=artK11111

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otroški sandalčki-Celje
16.5.2005 20:56:04   
Taša
Splišni hvala sam jaz ne bi imela tako odprte..Imela bi npr. takšne sam jih v Celju v Cicibanu nimajo.. http://preschoolians.com .. Jutri bom šla zatežit, če mi jih lahko iz kakšne druge trgovine po Sloveniji pripeljejo!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otroški sandalčki-Celje
16.5.2005 20:57:13   
Taša
Ni pravi link ne morem pravega naredit....Mi neki nagaja...

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otroški sandalčki-Celje
16.5.2005 21:14:45   
Lea
Pozdravljena!
V Velenju v La Scarpi sem zadnjič videla nekaj sandalčkov proizvajalca otroške obutve Pami. Ne vem pa, če je v Celju tudi La Scarpa, sicer pa se lahko pozanimaš in pokličeš v Velenje - tel. žal nimam.
LP

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otroški sandalčki-Celje
16.5.2005 21:40:28   
Anonimen
Samo Taša, veš, Ciciban ima zelo različne modele iste številke. Mogoče bi bili pa tudi kakšni št. 19 v redu. Vem, da je Tibor imel najprej ene njihove čeveljčke št. 23, nato sem mu naslednje kupila 24, pa so bili ogroooomno večji, izgledali so za kakšni dve številki večji. Malo primerjaj devetnajstice med seboj.

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otroški sandalčki-Celje
17.5.2005 5:48:12   
Mojca20
Mi imamo pa tele:

http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=artK11081

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otroški sandalčki-Celje
17.5.2005 6:58:56   
Taša
V La scarpi nimajo št.18, 19 je prevelika.. V Cicibanu sva poskusili vse 19. in so bile vse prevelike..:hudicek:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otroški sandalčki-Celje
17.5.2005 8:28:10   
Skabi
Taša, zapelji se do Vojnika. Trgovina zraven semaforja (ime ima nekaj na p) ima čeveljčke iz lanske sezone po lanskih znižanih cenah! Jaz sem za našga dobila cele usnjene sandalčke (mal odprte, mal zaprte) za 3 jurje.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?