Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 13:05:25
|
|
|
|
ribicau
|
Zdravo! Jest pa resno razmišljam o bližnji nabavi (mogoče danes ali pa jutri) o sandalih oz. bolj odprtih čevljih za mojo 15 mesečno bejbo. Prejle sem ji dala superge dol in je imela noro mokre nogice. Kaj mislite, da bi nabavla take sandalce, ki so sam zgoraj malo odprti - primer [/link] [link=http://www.childrensrack.com/prboma.html] št. KIR2148670 , al take, da so povsod malo odprti ? Te druge bomo v vsakem primeru itak rabili zelo kmalu, za te prve pa mislim, da bi samo zdele za kratek čas prišli v poštev, potem bodo pa tudi ti prevroči. Dvojnih ne mislim kupovat. A mislite, da so ti drugi še "premrzli" z nogavičkami? Jest jih u bistvu že nosim ! Tiste, ki imate že malo več izkušenj, prosim na dan z besedo! Hvala, pa lep sonček vikend vam želim!
< Sporočilo je popravil ribicau -- 9.5.2008 13:06:28 >
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 13:10:40
|
|
|
|
vesna.com
|
Pri nas so lahko tudi čisto zaprte,sam da so noter cele usnjene pa je OK.Tiste s prve slike so za nas lahko tudi čisto odprte,pa majo čist mokre noge.Tko da jaz sem bolj za druge,pa magari za zdaj še z nogavičkami.
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 13:14:59
|
|
|
|
aluš
|
Od teh dveh definitivno ta druge, morajo po moje bit prav super. Ta prve mi pa bolj plastično izgledajo. Če ti je pa model všeč, ima na podoben način Fisher price sandalce naredjene. Mi smo jih kupovali do letos (3 leta), sedaj nimajo več številke. So poceni, pa noga ni potna v njih. Tudi tukaj gor jih je kar veliko žensk pohvalilo.
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 13:15:56
|
|
|
|
ribicau
|
Ej, ne, sej nabavli bomo usnjene, drugih itak ne nabavljam....sorry sem premalo napisala, ampak sem slikce pač dala samo zaradi vizualne predstave, kolk mislim odprte
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 13:16:51
|
|
|
|
ribicau
|
joj, vidim, da sem že dve zavedla, sorry
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 13:38:58
|
|
|
|
binica
|
Kako pa kaj Cicibanovi letos izgledajo? Morem it malo v nabavo tudi jaz.... samo kaj, ko moja mala hoče samo superge nosit!
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 15:45:03
|
|
|
|
3T
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Kako luštni so, če ni skrivnost, kje pa jih prodajajo? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 17:43:17
|
|
|
|
natasar
|
Jaz bi kar te druge kupila oziroma bom kupila - Superfitove (kupujem izključno te, ker se v vseh ostalih hčerki noga zelo poti, v teh pa najmanj). Jaz sem vedno dvojne kupovala, sedaj pa bom kar na sandale prešaltala. Trenutno ima še superge, v katerih bo kmalu prevroče.
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 22:11:25
|
|
|
|
3T
|
Povejte mi prosim kje kupujete Superfit-ke?
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 9.5.2008 23:28:19
|
|
|
|
soncek28
|
Povej mi prosim,kje lahko kupim te sandalice,so mi ful všeč.Mislim te ta druge!!!hvala
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 10.5.2008 2:18:28
|
|
|
|
Maleal
|
Pri cicibanu imajo za punčke full lepe balerinke.
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 10.5.2008 2:19:48
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3T Povejte mi prosim kje kupujete Superfit-ke? Humanic,Schtefnkoning
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 11.5.2008 20:04:56
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz se še nisem mogla odločit za čiste sandale in sem jima kupila polsandale, ta ta manjšo od Superfit, super lepi so mi, ta velika pa sije zbrala od Cicibana. je hotela najprej balerinke, pa se mi niso zdele preveč udobne. Smo jo k sreči pregovorili tak da sandali me še čakajo. Rs pa je, da nimata superg, tako da vsaj za preobut je treba imet.
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 11.5.2008 23:14:50
|
|
|
|
andie
|
Schtefnkoning HIHIHI
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 12.5.2008 10:03:45
|
|
|
|
onina
|
Mi smo kupili od Cicibana na pol odprte, pa so usnjeni, pa se mu vseeno noga ful poti...pa karkoli mu damo gor, se mu noga poti...
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 12.5.2008 10:38:18
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz mu kupim Geoxove. Prstki so zaprti, da si jih med tekom ali kolesarjenjem ne poškoduje. Zadaj, ob straneh in na nartu pa so odprti.
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 12.5.2008 11:54:50
|
|
|
|
Paštetka
|
kupi take, da bodo nad prsti malo zaprti, da ne bo s palci podrsavala ob asfalt in imela skoz oguljene. Drugače, pa mi prisegamo na krokse. Vsestranski. Udobni za hojo zunaj, po stanovanju v vodi. Smo lansko leto , ko je bil star leto in pol na dopustu samo krokse vlačili in prav tako doma. LEtos pa itak. Naša 9 - mesečnica jih je tudi že dobila za poletje.
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 13.5.2008 12:49:47
|
|
|
|
emili
|
poglejte tudi malo na novo spletno stran www.malamasa.si
|
|
|
|
RE: Otroški čevlji - sandali 13.5.2008 12:54:41
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina IZVIRNO SPOROČILO: 3T Povejte mi prosim kje kupujete Superfit-ke? Humanic,Schtefnkoning Mass, Deichman (Qlandia - Kranj) - sem jih vidla za punčke, za fantke ne vem, če jih imajo! U glavnem, mi smo potem te Superfitke kupil v petek v Kranju v Massu, ble so pa 40 eur. So pa olivno zelene, ker roza barva mi bo ravno iz ušes pogledala! Imel so jih tud v Cokli v Kranju, samo ni blo številke 22, ble pa so v Cokli ravno take, kot na slikci zgoraj. Roza, z rožicami oz. metuljčki na paščkih!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?