Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški-zakaj dobiček l. 2010?? 12.8.2012 8:00:49
|
|
|
|
lubeka
|
Za OD so ti upoštevali dohodke iz leta 2011? Če se upoštevajo dohodki predpreteklega leta, to je 2010.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2012 10:15:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Otroški-zakaj dobiček l. 2010?? 12.8.2012 23:32:24
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Dobila sem novo odločbo za otr. dodatek, ker je prišlo do sprememb(mala dva sta izpisana iz vrtca do začetka šole). Seveda se upoštevajo dohodki iz l.2011,ni mi jasno, zakaj enako ne velja za poslovni rezultat. To so vzeli iz l. 2010 . Ker je dobiček iz 2010 pripisan k prihodkom 2011??? Decemberska plača tudi spada pod prihodek naslednjega leta, ker jo dobiš januarja izplačano.
|
|
|
|
RE: Otroški-zakaj dobiček l. 2010?? 13.8.2012 8:46:42
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Dobila sem novo odločbo za otr. dodatek, ker je prišlo do sprememb(mala dva sta izpisana iz vrtca do začetka šole). Seveda se upoštevajo dohodki iz l.2011,ni mi jasno, zakaj enako ne velja za poslovni rezultat. To so vzeli iz l. 2010 . Po vsej verjetnosti zato, ker ti podatki za leto 2011 še niso na voljo...... 15. člen Zakon o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev..... (2) Pri ugotavljanju upravičenosti do pravice iz javnih sredstev se primarno uporabijo podatki iz odločb o odmeri dohodnine in podatki iz davčnega obračuna akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti za preteklo leto. Če ti podatki med odločanjem še niso na voljo, se upoštevajo podatki iz odločb o odmeri dohodnine in podatki iz davčnega obračuna akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti za predpreteklo leto, preračunani na raven preteklega koledarskega leta, tako da se povečajo za rast neto povprečne plače na zaposlenega v obdobju januar–december preteklega leta v primerjavi z istim obdobjem predpreteklega leta.
|
|
|
|
RE: Otroški-zakaj dobiček l. 2010?? 13.8.2012 8:48:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: lubeka Za OD so ti upoštevali dohodke iz leta 2011? Če se upoštevajo dohodki predpreteklega leta, to je 2010. To ni res.....če je recimo dohodninska odločba že "izdana", se upoštevajo dohodki za leto 2011.....če pa ni, pa se upoštevajo dohodki 2010......
|
|
|
|
RE: Otroški-zakaj dobiček l. 2010?? 13.8.2012 8:54:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Tajtaja, zakaj razlika ne vem, bi te pa vprašala za poslovni rezultat, a to imaš d.o.o.? Mi smo imeli vsa leta dobiček, upoštevali so mi pa vrednost osnovnega kapitala. Sem se sicer pritožila, ker to je kar en pavšal, ki z vrednostjo firme nima nič, še čakam na odgovor na pritožbo. Se mi pa zdi nekako logično, da če vzamejo dohodnino recimo iz leta 2010, potem morajo tudi vse druge podatke vzeti za isto leto. Ja, ker se kot premoženje upošteva lastniški delež gospodarskih družb......
|
|
|
|
RE: Otroški-zakaj dobiček l. 2010?? 14.8.2012 10:49:02
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: lubeka Za OD so ti upoštevali dohodke iz leta 2011? Če se upoštevajo dohodki predpreteklega leta, to je 2010. To ni res.....če je recimo dohodninska odločba že "izdana", se upoštevajo dohodki za leto 2011.....če pa ni, pa se upoštevajo dohodki 2010...... Meni so za izračun OD tudi tako razložili, zakaj so vzeli še vedno prihodke iz leta 2010 in ne 2011- ker ni še izdanih dokončnih dohodninskih odločb za leto 2011. Me pa zanima, če veste, po katerem datumu bodo rekli, da zdej gledajo pa vsem za 2011, tudi če ni blo dohodka in seveda tudi ne odločbe. Upam, da kaj pred 1.1.13?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2012 11:57:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?