Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroške trgovine v Beljaku 5.2.2006 13:01:23
|
|
|
|
Lunca1
|
Toysrus - tam kjer je bil včasih Bauhaus, oblačila pa H&M, C&A, Thomasser (draaag). Pa kaj dobiš tudi v Kiki - oprema in mislim da tudi Lutzu, pa kaj bi se našlo tudi v Intersparu.
|
|
|
|
RE: Otroške trgovine v Beljaku 5.2.2006 13:06:33
|
|
|
|
Pokora
|
Lunca1 hvala, ampak verjetno so vse te trgovine v Celovcu in ne Beljaku? V Celovcu poznam te trgovine, jutri se pa odpravljam v Beljak in me zanima če je tam tudi kaj takega
|
|
|
|
RE: Otroške trgovine v Beljaku 5.2.2006 19:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
te trgovine katere je napisala Lunca1 so v Beljaku.
|
|
|
|
RE: Otroške trgovine v Beljaku 5.2.2006 21:37:24
|
|
|
|
Pokora
|
O super! Kje v Beljaku pa so te trgovine? Tam v "indistrijski coni"?
|
|
|
|
RE: Otroške trgovine v Beljaku 5.2.2006 22:18:37
|
|
|
|
polona2
|
Če greš čez Koren, se lahko pripelješ v Beljak; -po avtocesti-če greš v KIK po otroške oblekice, zaviješ z avtoceste na prvem izvozu, ter na križišču levo, nato pelješ naravnost, KIK je na tvoji desni -po navadni cesti, takoj na vstopu v Beljak je na tvoji desni Lutz, tam imajo še kar veliko izbiro opreme, vozičkov, ter nekaj malega oblačilc, če ne greš v Lutz, pelješ dalje, samo naravnost, čez nekaj deset m bosta na tvoji desni Toysrus ter Kika(ta ima ponudbo za otroke v tretjem nadstropju). C&A, Thomasser in H&M si v tem vrstnem redu sledijo v mestu, C&A je čez cesto od Sparove garažne hiše, od C&A imaš samo korak do Thomasserja, če stojiš zraven Bille, vidiš stavbo Thomasserja, pri Thomasserju zaviješ levo dol in na koncu levo na trg, na tvoji levi bo H&M. Poglej si spletno stran Toysrusa, ker imajo ravno neke akcije, lp!
|
|
|
|
RE: Otroške trgovine v Beljaku 5.2.2006 22:32:39
|
|
|
|
Pokora
|
Polona2 full ti hvala Sem ravno tudi po neti malo pobrskala in se mi je približno sanjalo (malo tudi po spominu), ampak tole tvoje navodilo je pa super!
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali gredo v Astro karavana 3 avtosedežki??OliveOyla. DA (
76%)
b. NE (
24%)
Število vseh glasov: 225Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!