Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 7.2.2007 13:36:33
|
|
|
|
Meggi
|
Vidim, da vas več zanima ista tema, a res nobena nič nima. Bom kr našo poslikala- sam je še nedokončana. No v prejšnjem stanovanju smo pobarvali samo dve steni v barvi mandarina, vmes tak trak 15 cm cca, in tuki sem lahko potem spreminjala z raznimi okraski. Iz Prometeja lesene rožice, zvezdice,.... je bilo kar špasno. Pa naveličat se ne morš,...
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 7.2.2007 13:42:10
|
|
|
|
žarnica
|
no,naša punca se je pred enim tednom "preselila" v večjo sobo in smo ji stene pobarvali v različne barve. Eno ima modro, drugo rdečo, tretjo rumeno,četrto zeleno. Super zgleda. Zdaj še ji samo moramo nabavit omaro. , da bo pasala zraven
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 20:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxova sobica je v albumu.
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 21:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Meggi po ZS mi pošlji tvoj mail, da ti pošljem geslo, ker ne morem odgovarjati na ZS
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 22:14:59
|
|
|
|
Meggi
|
Urška, zelo fletno. Seveda me zanima če je kaj domačega dela ali je bilo vse po naročilo. Seveda me zanima slike na steni pa tudi postelja in previjalna. Bravo za kreatorje, verjetno se sine odlično počuti.
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 22:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse slike na steni in vi okvirji so moje delo in sicer sem bila v 7,8 mesecu nosečnosti. MAx uživa, ja in vsak večer preden gre spat, pomaha Puju, miškam in Dumboju papa za lahko noč . Postelja in previjalna sta pa bili delani po naročilu v firmi (ne vem več imena), ki ima linijo Mali princ. JAz sem narisala načrt za previjalno in posteljo, oni so ju pa izdelali. Tudi omara je njihova.
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 22:21:56
|
|
|
|
Meggi
|
In salikce si prostoročno narisala ali si imela tak vzroec velik ali le mali švinglc. Super res. Jaz si skor ne upam take posege, mika me pa.
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 22:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
pomagala sem si z lcd projektorjem. Projecirala na steno, obrisala, pobarvala, obrisala in to je to
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 22:29:36
|
|
|
|
Meggi
|
a to je pa višek tehnologije zame. Vseeno super za tehniko in izvršitev. In kaj dobi še sestrica?
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 8.2.2007 22:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pol leta mamino posteljo, nato pa pol Maxove sobice
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 9.2.2007 15:01:20
|
|
|
|
catja2
|
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA pol leta mamino posteljo, nato pa pol Maxove sobice joj si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 9.2.2007 15:08:16
|
|
|
|
catja2
|
mi smo našima pobarvali sobici v dve barvi: rumena in zelena in na stene ne bomo nič risali!! Sem pa naredila ročaje za omari, ti ročaji pa se ujemajo z lučjo!!! V eni sobici je luč-črv in tudi ročaji na omari so črvi; v drugi sobi je luč-zajček in ročaji so zajčje tačke!!! Drugače pa verjetno pride še kaj lepljivih barv na omaro oz. okna; na zavesah so medvedki, pa kup plišastih igrač bo na policah in to bo to!!!!
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 9.2.2007 17:15:22
|
|
|
|
Meggi
|
na lahko akj pokažeš za firbce,... PROSIM. Ja ti Catja2, ja. Sej veš babja radovednost- če pa kaj prešvinglamo, pa tud ne boš huda ne.
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 11.2.2007 12:29:47
|
|
|
|
catja2
|
bom danes poslikala ročaje, ko jih bomo gor namontirali, luči bom verjetno tudi poslikala, zavese pa so trenutno na šivanju!!! Moram pa omeniti, da sobe še niso dokončane, tak da ti ne vem kaj ne morem pokazati
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 14.2.2007 22:23:58
|
|
|
|
taja27
|
v mojem albumu lahko najdete slikice Avine sobe. geslo lahko dobite na ZS.
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 14.2.2007 22:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Ava ima pa danes rojstni dan! Vseeeee najboljše!!!!!!!!!! ps se priporočam za geslo, hvala
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 15.2.2007 19:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
NInaF in lojzika, ne morem vama poslati gesla po ZS, ker mi ne delajo. Pošljita mi mail, pa vama odgovorim.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 15.2.2007 19:53:17 >
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 16.2.2007 21:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
taja sem ti napisala po mailu geslo
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 16.2.2007 21:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi ga še meni ? Plačam s krofi ob priliki . Od Taje je fullllll lepa sobica , moram pohvalit.
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 16.2.2007 21:52:58
|
|
|
|
taja27
|
hej Urška, ti si pa prava umetnica. kapo dol. res lepo, pa si nism pogledala samo Maxove sobe ... sm pokukala v album Dubai, pa imam eno vprašanje. zanima me če ste na Jumeriah Beach v hotelu koristl kej varuško? in če ja, v kakšnem jeziku jih imajo?
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 17.2.2007 14:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Taja, hvala Ne nismo koristili varuške, smo pa koristili otroški klub na bazenu. Zdaj v kakšnih jezikih jih vse imajo ne vem. Mi smo kumunicirali angleško in nemško. Max pa dojenščino
|
|
|
|
RE: Otroške sobice v barvah 19.2.2007 10:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Varuške v takih hotelih so ponavadi angležinje, ki obvladajo samo ingliš, moraš met res srečo, da najdeš koga, ki govori kak drug jezik, no tudi tajke se najdejo. Drgače so pa tle po večini ravno tajke varuške in bolj iz tistih držav, te pa poznajo polomljeno angleščino in seveda svoj jezik. ampak otroci jih vse razumejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?