Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 16:51:42
|
|
|
|
Nasy
|
Ob takih oddajah mi gre na
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 17:31:41
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Ob takih oddajah mi gre na Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 17:36:58
|
|
|
|
Tonchka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Ob takih oddajah mi gre na Enako. Pa tudi ob tistih kvazi otroških festivalih, ki jih včasih vidiš na kakšni naši lokalni TV, kjer petletnice našminkane skačejo po odru v ritmu in stilu Saše Lendero, Rebeke Dremelj ipd.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 18:13:14
|
|
|
|
Lenck
|
O tem si mislim le eno: zloraba otrok. In pika.
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 18:22:58
|
|
|
|
malecka
|
Se pod vse poste podpišem....
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 19:03:34
|
|
|
|
Klemy82
|
Tud jst sm gledala to... in mi je kr slabo ratalo k je una ogabna stara mat govorila sam od tega kok je kje denarja dobila tamala in da zdej pa grejo na eno tekmovanje kjer bojo dal 5 autov in da ona rabi avto... in ko si gledal mame, ko so navijale za svoje tamale... k eni obsedeni in bognedej da ni pogledala sodnika... Boge punčke, res no.... jst bi takim tastarim otroke vzela po hitrem postopku. Tile Američani so res mal usekani, no. Sj pr nas tega ni, al?
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 19:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer že stokrat prežvečena maratonska tema, ampa kaj čmo, to ti je amerika, zemljo "mojih" snova katera že rine v Jameriko?
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 19:08:46
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Tud jst sm gledala to... in mi je kr slabo ratalo k je una ogabna stara mat govorila sam od tega kok je kje denarja dobila tamala in da zdej pa grejo na eno tekmovanje kjer bojo dal 5 autov in da ona rabi avto... in ko si gledal mame, ko so navijale za svoje tamale... k eni obsedeni in bognedej da ni pogledala sodnika... Boge punčke, res no.... jst bi takim tastarim otroke vzela po hitrem postopku. Tile Američani so res mal usekani, no. Sj pr nas tega ni, al? Ja kr neki.... al pa ko je razlagala, da so tamali izpadli mlečni zobki in , da ji je zobozdravnik nardil umetne zobke za lepši nasmeh... WTF 4letni otrok z umetnimi zobki
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 19:26:00
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Ob takih oddajah mi gre na meni take oddaje ne grejo na zato, ker fajn pokažejo, kaj se dogaja. Da se zavedamo, da je to za ene vsakdanjik in da se začnemo zavedati, da to ni prav. Bi pa z zakonom prepovedala taka tekmovanja, ker je to zloraba otrok. Brez razprave....
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 19:36:48
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Ja kr neki.... al pa ko je razlagala, da so tamali izpadli mlečni zobki in , da ji je zobozdravnik nardil umetne zobke za lepši nasmeh... WTF 4letni otrok z umetnimi zobki To pa sploh, ja... ....in tist, ko je punčka morala v nedogled vadit slačit jaknco in ni in ni blo dobro.... te matke so direkt za v umobolnico.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:20:20
|
|
|
|
brigitaa
|
in naj polej še rečejo da je za dobro otrok
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:28:45
|
|
|
|
maya2
|
Katastrofa To je so le neizživete sanje mamic, pa nič drugega.
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:31:54
|
|
|
|
Rožica I
|
In pol se čudimo, da je toliko pedofilov naokrog ?! Če te majhne otroke, ki so komaj iz plenic zlezli, oblačijo pa jih v tangice in sexy oblačila, ki so še na odraslih ženskah mimo?!
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:48:50
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 http://www.youtube.com/watch?v=A3OnN_xSq1s En utrinek, kako bolano je vse skupaj. Na zadnjem posnetku ima punčka 3 leta. Ma Američani so f*u*k*n*j*e*n*i poglejte si komentare pod prispevkom
< Sporočilo je popravil Stella Rossa -- 16.3.2009 20:49:36 >
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:49:16
|
|
|
|
Marogica
|
Res prežvekana tema...še vedno pa čista katastrofa zame....ma nimam besed, s čim bi to moje zgražanje lahko izrazila... Sem pa ravnokar razmišljala o tem, da bi bilo fajn izvedeti, kaj se s temi živimi Barbie-pupami dogaja kasneje v življenju. Bi me prav zanimalo, kakšna razočaranja/travme ali pa tudi ne doživljajo te deklice kasneje, kot pubertetnice ali pa še kasneje...
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:51:30
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Res prežvekana tema...še vedno pa čista katastrofa zame....ma nimam besed, s čim bi to moje zgražanje lahko izrazila... Sem pa ravnokar razmišljala o tem, da bi bilo fajn izvedeti, kaj se s temi živimi Barbie-pupami dogaja kasneje v življenju. Bi me prav zanimalo, kakšna razočaranja/travme ali pa tudi ne doživljajo te deklice kasneje, kot pubertetnice ali pa še kasneje... Jaz sem se isto včeraj vprašala. Le kaj je s temi deklicami, ko so večje.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 20:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Ob takih oddajah mi gre na Ne gledam takih oddaj. Ce jih gledalci ne bi gledali, tudi tekmovanj ne bi bilo.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 16.3.2009 22:48:56
|
|
|
|
dejzi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Bi pa z zakonom prepovedala taka tekmovanja, ker je to zloraba otrok. Brez razprave.... Se podpišem.
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 17.3.2009 7:54:48
|
|
|
|
Volga
|
Zgodaj je treba začet.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 17.3.2009 14:31:54
|
|
|
|
zmajči25
|
Jaz pa sedaj prvič vidim, kako to zgleda. Vedela sem, da to obstaja, vendar nikoli nisem gledala take oddaje in da male punčke tako našemijo, mi se še sanjalo ni. Je pa res bolano vse skupaj, pa na dosti fotkah vidim, kako imajo dolarje v rokah, mislim....no comment
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 17.3.2009 15:59:33
|
|
|
|
haloze
|
Taka tekmovanja bi morali prepovedati. Saj ni normalno, da deklice stare 4 leta skačejo po odru našminkane in frizure, da dol padeš. Starši teh otrok pa sploh niso normalni, da svoje otroke prijavijo na taka tekmovanja.
|
|
|
|
RE: Otroška tekmovanja za miss 17.3.2009 17:40:27
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: maya2 Katastrofa To je so le neizživete sanje mamic, pa nič drugega. Točn tak! Boge revice, prav smilijo se mi te deklice. Naj pustijo otroku, da je otrok, madona!
|
|
|
Imena za PUNČKOJanjikaaaaNeža (
19%)
Larisa (
13%)
Neja (
15%)
Tiana (
16%)
Vanesa (
5%)
Lana (
32%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!