Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 11:25:05
|
|
|
|
baguSka
|
Po delih. Kjerkoli sem kaj vidla, da mi je blo všeč, sem pač kupila.
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 11:44:08
|
|
|
|
viv_
|
Komplet, mi je naredil tast
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 12:29:25
|
|
|
|
sašaš
|
Oj! Midva sva nabavljala prejšni teden, v Ikei - po delih. Imajo fajn izbiro za kombinirat.
< Sporočilo je popravil sašaš -- 9.5.2006 12:30:13 >
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 12:42:46
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Saša, v Ikei v Grazu? Ali so te stvari tudi na njihovi spletni strani? Koliko sta cca dala za vse? Hvala!
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 15:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Za novorojenčka ne rabiš kaj dosti več, kot je posteljica in ena komoda s previjalno. Malček rabi veliko prostora na tleh za igranje in nekaj zabojev za igrače. Kompletno sobico pa je po mojem mnenju bolje kupiti, ko otrok zraste in dobi veliko posteljo + večje omare + pisalno mizo.
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 10.5.2006 10:01:09
|
|
|
|
sašaš
|
Ja, hruška, v Grazu. Ne vem, ali imajo te stvari tudi na spletni strani, nisem nič gledala. V katalogu pa vem, imajo predstavljenih zelo malo otroških stvari. Posteljica je bila 100 evrov, previjalna komoda 120 evrov, omara okoli 350 evrov. Kupila pa sva še en predalnik - oz. za predale se uporabi take pisane plastične zaboje s pokrovi (bo kasneje prav prišlo), to je bilo okoli 70 evrov. Pa še en regal za k previjalni komodi (poličke za na steno), se ne spomnim cene. Vse je v beli barvi. Uspešen nakup - pa kjerkoli bo!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?