|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška soba barve sten
18.11.2009 22:13:06   
petra10
Naročili smo otroško sobo Alples Planet in sicer v roza zeleni kombinaciji, vendar sedaj ne vem oziroma nimam ideje v kakšne barve naj pobelimo sobo. Prosim za predloge!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška soba barve sten
18.11.2009 22:25:24   
čmrgelj
Lahko poskusiš vsako steno druge barve eno roza drugo zeleno,
ali pa poiščeš eno ki gre k obema meni bi sicer ostrezal na tvojo kombinacijo oranžna v mogoče v bol pasetelni barvi, če so pa omare pastelne pa bolj živahno

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu petra10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2009 8:50:55   
piko12
Jaz bi kakšno bež oz kremno, ostalo se mi zdi, da bi se teplo z eno ali drugo. Jaz sem hotle naročit isto kombinacijo, ampak sem pol vzela rumeno in mali ima zelene stene, punca pa bo imela vijolčaste.

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2009 13:58:31   
risančki
Po moje bi bila najbolj primerna kremna barva (čisto svetel odtenek).

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2009 0:31:59   
Anonimen
Ciklam ali pa temno zelena barva ... 

(odgovor članu risančki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2009 1:19:15   
sanja nk.
jaz bi dala kar zeleno roza steno...misim stene, tako po delih pobarvano, ali pa kakšno kremno, naprimer bež, rumena, zelena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2009 23:16:54   
nananaja
mi mamo samo zelen planet in jupol junior vijolično. Ravno zaradi vijolične stene, ki mi je bla ful všeč, nisem hotla vzet roza.
mal odvisno, kolk pisano in intenzivno vam paše. sama sem razmišljala tudi o dosti močni roza barvi na eni ali dveh stenah, ostale pa bolj svetle.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2009 9:31:14   
mateyka
jaz bi dala eno ali dve steni raje v malina / ****sija barvi kot roza. mi je lepša. pa recimo tiste lepilne tapete ki se dajo večkrat nalimat čez - majo razne motive. mi imamo take lepe kroge, prav cute zgledajo.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2009 9:33:33   
petra10
Hvala za predloge, smo že pobarvali in sicer na nežno zeleno. Zgleda ok, moram počakt, da še pohištvo zmontirajo pol bom pa vidla, če sem se pravilno odločila.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?