Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška soba barve sten 18.11.2009 22:25:24
|
|
|
|
čmrgelj
|
Lahko poskusiš vsako steno druge barve eno roza drugo zeleno, ali pa poiščeš eno ki gre k obema meni bi sicer ostrezal na tvojo kombinacijo oranžna v mogoče v bol pasetelni barvi, če so pa omare pastelne pa bolj živahno
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Otroška soba barve sten 19.11.2009 8:50:55
|
|
|
|
piko12
|
Jaz bi kakšno bež oz kremno, ostalo se mi zdi, da bi se teplo z eno ali drugo. Jaz sem hotle naročit isto kombinacijo, ampak sem pol vzela rumeno in mali ima zelene stene, punca pa bo imela vijolčaste.
|
|
|
|
RE: Otroška soba barve sten 21.11.2009 13:58:31
|
|
|
|
risančki
|
Po moje bi bila najbolj primerna kremna barva (čisto svetel odtenek).
|
|
|
|
RE: Otroška soba barve sten 22.11.2009 0:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciklam ali pa temno zelena barva ...
|
|
|
|
RE: Otroška soba barve sten 22.11.2009 1:19:15
|
|
|
|
sanja nk.
|
jaz bi dala kar zeleno roza steno...misim stene, tako po delih pobarvano, ali pa kakšno kremno, naprimer bež, rumena, zelena...
|
|
|
|
RE: Otroška soba barve sten 27.11.2009 23:16:54
|
|
|
|
nananaja
|
mi mamo samo zelen planet in jupol junior vijolično. Ravno zaradi vijolične stene, ki mi je bla ful všeč, nisem hotla vzet roza. mal odvisno, kolk pisano in intenzivno vam paše. sama sem razmišljala tudi o dosti močni roza barvi na eni ali dveh stenah, ostale pa bolj svetle.
|
|
|
|
RE: Otroška soba barve sten 28.11.2009 9:31:14
|
|
|
|
mateyka
|
jaz bi dala eno ali dve steni raje v malina / ****sija barvi kot roza. mi je lepša. pa recimo tiste lepilne tapete ki se dajo večkrat nalimat čez - majo razne motive. mi imamo take lepe kroge, prav cute zgledajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?