zmajaz
|
No da malo obnovim temo, če bo še koga zanimalo. Svakinja ima za enega sina Alplesovo otroško sobo, za drugega pa je kupila Malega princa, ki je bil dražji a slabše kvalitete od Alplesa, tako da je zelo razočarana. Morda je tisti, ki ima samo Malega princa še zadovoljen, ker ne vidi razlike v kvaliteti med eno in drugo sobico v praksi. Tako da Malemu princu smo se, ko smo si ogledali obe zadevi, takoj odpovedali. Izi mobili - glede kvalitete v praksi ne vem - glede na ceno bi morala biti solidna - ker je sobica namreč pasje draga. Naredili so nama predračun za cca. 3900 eur, s tem da bi nama dali 15% popusta na gotovino, pa še 7%, če naročiva do konc januarja, tako da bi bila končna cena malenkost manj kot 3100 eur. Potem sva šla izrisat še Planet od Alplesa - pohišta ne bi bilo nič manj kot pri Izi mobili, barv je tudi kar nekaj na izbiro, tako da se kar da kombinirati, edino kar mi ni tako všeč, je to, da ne moreš imeti stopničk na zgornji pograd, ampak samo lestev. Cena: cca. 2050 eur, s 5% popustom na gotovino 1960 eur, pa če vzameva v petek, ko so trojne pike, dobiva še za 340 eur pik, katere lahko vnovčiva recimo za jogi - tako da bi prišla potem sobica za 2 otroka v bistvu na koncu 1620 eur - skoraj pol manj kot Izi mobili, kvaliteta sobe pa definitivno ni slabša, ker Alples ima na splošno kvalitetno pohištvo. Aja - bom pa definitivno šla z izrisom še k tišlarju, ki nama je delal že kuhinjo in še enih par zadev, da vidim,za kako ceno bi mi on naredil. Če mi da ceno tu nekje kot bi me stal Alples, ali magari 100-200 eur več, potem bom pa itak dala njemu delat, ker dela res zelo zelo kvalitetno - pa še stopničke bi si v tem primeru lahko omislila.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 20.1.2010 8:34:32 >
|