|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška soba - Mali princ - izkušnje
25.4.2012 16:40:03   
kekso
Zanima me, ali ima od vas kdo to pohištvo in kakšne so vaše izkušnje z njim.  Sem gledala v Lesnini, pa imajo kar pestro izbiro elementov ter barv. Rabila bi sobico za fanta - 10 let in punco 4 leta.

Zanima me predvsem izkušnje glede kvalitete, funkcionalnosti ter cene.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška soba - Mali princ - izkušnje
26.4.2012 18:22:09   
Jantar
Mi smo ravno 14 dni nazaj dobili en del pohištva kupljenega v Lesnini in sicer smo kupili samo posteljo,ki ima spodaj omare,....moram reči,da ker smo vzeli še tiho zapiranje predalov in en manjši regla in tako dobili dostavo in montažo brezplačno,da lahko od mojstrov ki so sestavljali kor do pohištva dam same pohvale,...zaenkrat se nam vse obnese,....sploh,ker smo v bloku starem skoraj 40 let in so zidovi zelo krivo narejeni,prostor za posteljo pa v mm in se je seveda posledično nam kr fino zakompliciralo ampak sta mojstra super rešila dano situacijo user posted image

Edina za trenutne razmere moteča je cena,ki pa kr odtehta kvaliteto,tko da jaz priporočam,....aja pa gotovo je bilo skoraj 3 tedne pred dogovorjenim rokom user posted image

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroška soba - Mali princ - izkušnje
27.4.2012 10:12:23   
lily32
Ko smo kupovali sobico, sem zelo veliko pregledala in kombinirala in prišla, do ugotovitve, da so si cenovno in kakovostno zelo podobne otroške sobe: Mali princ, Alples Planet in Gorenje Apart.

Malo poglejte, kateri elementi vam najbolj pridejo v poštev oz. katere barve vam ustrezajo. Alples ima na svoji strani program in se lahko sami poigrate z načrtovanjem. Drugače pa iz lastnih oz. izkušenj sorodnikov trdim, da je vse troje pohištvo kar kvalitetno. 

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroška soba - Mali princ - izkušnje
27.4.2012 12:49:16   
Paštetka
Zelo zadovoljni. Kvaliteta enkratna, najboljše od vsega pa je, da sepohištvo dopolnjuje oz. raste z otrokom.
Najprej sva kupila za dojenčka posteljico, ki so nama o naredili po meri, kupila omaro ter previjalno mizo meri.
Potem pri treh letih sva dokupila samo veliko posteljo in nočne omarice ter stenske regale, ki so trenuto na tleh in brez front ( noter imata lepo zložene igrače v škatlah, knjige...),, potem se bodo pa ko bosta večja, dvignili na steno.
Pri šestih sva otroku dokupila še pisalno mizo.

Lepo je da lahko sproti dokupuješ, ne rabiš menjati celotne sobe. Sicer je cenovno malo dražja sobica, vendar ker jo lahko ima otrok praktično od rojstva do 18. leta, in potem si nekje na istem cenovno, valiteta je pa ena A.
Sva pa že od začetka vzela svetel les z belimi frontami za deklico in limeto za fanta. Tako, da ni otročje za pozneje, hkrati pa je dovolj otroško za zdaj.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroška soba - Mali princ - izkušnje
1.6.2012 8:55:13   
otroški kotiček
mi smo dolgo iskali, potem smo se odločili za priporočenega mizarja, ki je res fajn in  pohištvo čudovito
po našem okusu in stranke so zadovoljne
poglej....
co.plpproject na FB imajo nekaj.


lp

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroška soba - Mali princ - izkušnje
20.6.2012 13:39:45   
brezka
Za Mali princ nimamo izkušenj, smo pa poslali tudi njim povpraševanje, samo so bili dražji in smo se odločil na koncu za tele: otroške sobe. Nismo pa hotel vzet varianto, da je pohištvo že izdelano, ker nam nič ni pasalo v prostor, ker je ena tok čudna sobica. Drugač pa je težk rečt, keri mizarji so dobri in keri ne. Mislm celo, da moraš imet tud srečo, ne glede na to, da vzameš pri mizarju al pa Lesnina varianta

(odgovor članu otroški kotiček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?