|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška prva mlečna kašica (Hipp)
13.5.2010 16:48:40   
Kika99
Pozdravljene punce

Imam eno mogoče mal smešno vprašanje, pa vendar (bolje preventiva kot kurativa user posted image ). Danes pred spanjem bom dala Anji (stara je 4,5 meseca) prvič to kašico.

Zdaj pa me zanima naslednje:

-s kakšno žlico odmerjam (piše približno 3 žlice) a je to mišljena velika žlica, mala žlica ali tista ki se dobi v aptamilu user posted image user posted image user posted image user posted image ?

-uporabila bom ustekleničeno vodo, torej je ne rabim prevreti ali? in pol piše še da jo ohladim na približno 50 stopinj, jaz bi ji naredila na tako toploto kot aptamil ali kakouser posted image user posted image user posted image ?

joj čist sem zakomplicirala, vse je enkrat prvič pravijo user posted image

hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška prva mlečna kašica (Hipp)
13.5.2010 16:53:48   
Najaa
Zagrej jo na malo več kot toplo in vmešaj noter 3 velike žlice, po potrebi več. Sej vidiš na oko pa delaš mal po občutku. 

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2010 17:48:10   
miapia
Jaz sem vodo zavrela oz segrela v el. kuhalniku, jo nalila od oka na krožnik in dodala po navodilu velike žlice - čisto po občutku do ustrezne gostote. Te kašice se itak gostijo, dlje kot stojijo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2010 22:33:07   
manna
Pri teh kašicah razmerje med vodo in prahom ni tako pomembno kot pri mleku. Vmešaš pač toliko žlic kot se ti zdi primerna gostota. Saj boš videla sproti. Če bo pregosto pač doliješ še malo vode...ne komplicirat.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2010 12:10:49   
Kika99
Ojla

Hvala za odgovore. Se pravi čim manj kompliciratuser posted image

Sem ji dala včeraj, pa je dobro prenesla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.