|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška oblačila GAP
21.12.2006 20:00:34   
tt79
Moj dragi januarja odhaja službeno v ameriko. Ker vem da so tam oblačila GAP cenovno zelo ugodna in hkrati zelo lepa, bi želela da nakupi oblačila za najino punčko.  Zanima me, kakšne so številke oblačil gap.

So večje (kot naprimer H&M) ali so manjša oblačila (kot npr. clar) ?!? Oziroma, če katera ve kako so številke sploh označene...želela bi namreč da nakupi št 80 (velikosti H&M-ja), katera številka torej pri gap-u ustreza temu?

Upam, da nisem preveč zakomplicirala, pa hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška oblačila GAP
21.12.2006 20:19:02   
frutka_
Moj mali je med tavčjimi in nosi GAP št. 2 ali 3. Star je 2,5leti.
2-ka mu je ravno prav medtem ko mu je št.3 malce prevelika.
Če bo mož imel srečo bo naletel na kakšno super razprodajo in bo dobil za mali denar veliko oblačil. Sicer pa so cene malce višje kot recimo H&M ampak neprimerno lepše in kvalitetnejše. Se ne zmuckajo, razvlečejo,...Na vsakem oblačilu je znak za starost (recimo; toddler, 2 years). Leto kar drži za velikost razen če je tamala totalno podmerska.
Aja, edino termoflisi, ki so zelo fajn, so malce manjši modeli. Sploh, če uporabljaš sušilec.

Jaz imam za tamalega  kar veliko njihovih oblačil in se do zdaj nimam za kaj pritoževat. Najbližji GAP nam je v Franciji!!!halooo!user posted image

Good luck!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2006 20:21:10   
Seven*
Frutka, ti mi nekega smizota vzgajas a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2006 21:04:21   
frutka_
Hm, težko se je upret tem lepim oblačilcem ne?! Poglej:http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6435&pageID=-1

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2006 21:05:18   
frutka_
Še enkrat:http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6435&pageID=-1

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2006 21:07:12   
frutka_
Noče prilepiti. Lahko si skopiraš kar od gori.

Seven glede na izbiro oblačil za fantke mi je GAP prava osvežitev!Hahaha....user posted image
Kje kupuješ ti?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2006 21:27:20   
Anonimen
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6435&pageID=-1

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2006 22:14:43   
Anonimen
Sem šla merit - Gapova 2 je malce večja od H&M 92 (malo - mislim, da večje razlike ni)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2006 22:24:52   
Seven*
Frutka, mi smo bolj skromni. Zaradi pomanjkanja casa se obrnemo na babice, ki kupijo kaksno specialno kitajsko robo, 100% sintetika, ki kar skripa ko jo obleces.. user posted image user posted image Ema je zdaj lastnica ortokicastih skorenjcev, ki imajo gor prilepljeno perje in svetlikajoce perlice z metuljcki.

Se dobro da imam otroka "na podezelju" v vrtcu.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2006 8:59:03   
bebica
In kje potem kupujete od Gapa? Greste večkrat čez lužo ali preko neta? Mislim, da v SLO ne pošiljajo paketov. Tudi sama bi malemu (in seveda sebi) nabavila nekaj njihovih oblačil, ker so res user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2006 11:42:42   
lifcsi
Mene tudi zanima, kje nabavljate ta cakana oblačilca, saj kolikor sem pokukala na njihovo stran, res ne pošiljajo k nam. Hvala za info.

Livija

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
23.12.2006 7:43:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?