Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 10:54:34
|
|
|
|
Mina1
|
Mislim, da sem to videla v Baby centru, drugače pa sigurno v Celovcu v KIKI in pa XXXLutzu.
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 10:56:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Take stolčke in mizico smo mi kupili v Obiju, ampak je po enem tednu razbito romalo v smeti.Je namreč žnj kvalitete in ne priporočam. LP, Sibil
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 10:58:00
|
|
|
|
Urška*
|
Hvala sibil, tega pa nisem vedela. No, bomo pa ostali pri navadni. Mina, hvala tudi tebi.
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 12:13:47
|
|
|
|
April
|
V lesnini na brdu jih imajo. Ne vem pa, če so kvalitetni. si jih nisem od blizu ogledala.
|
|
|
|
RE: Otroška mizica in stolček 12.12.2006 13:36:05
|
|
|
|
saska27
|
Zdravo. Tudi mi smo pred več kot mesecem dni kupili ta komplet v Obiju in še zdaj vse "dela", kot mora. Stolček zdrži celo moje kile (35 t ) ... Lp, saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj všeč?mzala
Evelyn (
17%)
Isabelle (
28%)
Lia (
55%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!