|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška hrana v letalu
15.7.2009 12:01:43   
xerox
Odpravljamo se v Grčijo s 14 mesečnimuser posted image , pa ne vem kaj mam lahko sabo v letalu od hrane, pijače, flaško... A razne frutke dovolijo, pa flaško s čajem? S čim ste animirali toliko stare, da so se zamotili tiste dve urci? Ker se moj ful hitro naveliča igračk in jih potem samo meče okoli, ne mislim pa jemati na avijon celo torbo igračuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška hrana v letalu
15.7.2009 12:59:36   
Hope2
Odvsino s katero letalsko družbo greš.
Jaz sem aprila imela s sabo 3 polne flaške vode (za mleko), 1 flaško čaja, 2 kašice pa mi ni noben nič kompliciral.
Nekaj igrač mso dobili na avionu, nekaj smo jih imeli s sabo, itak pa je še mal TV kukal, mal sva prospekte listala, mal smo se sprehajali, veliko pa je prespal.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.7.2009 13:01:19 >

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2009 14:43:18   
jajula
mi smo bli ful založeni. s sabo smo mel vodo (1,5l), mlek, frutke in piškote...tm k preverjajo osebno prtljago so najprej mal pisan pogledal, pol so pa vidl user posted image  zravn in so rekl,da loh vzamemo s sabo na letalo. 
smo pa mel s sabo knjigico, igračo, barvice,...skratka celo torbo...itak jo je pa najbolj zabaval katalog parfumov k jih prodajajo na letalu in brcanje v zic pred sabo...smo preživeluser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2010 22:13:18   
livika
Smem vprašati, kako ste imeli ostalo hrano za dojenčka(kašice, mleko in sokove) pakirano  v kovčke. Mi se namreč bojimo, da se nam bodo kozarčki strli??user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2010 22:19:09   
Anonimen
Smem vprašati, kako ste imeli ostalo hrano za dojenčka(kašice, mleko in sokove) pakirano  v kovčke. Mi se namreč bojimo, da se nam bodo kozarčki strli??user posted image

Zakaj bi to hrano pakirala v kovčke?
V ročno torbo daš tisto, kar bo jedel na poti in na letalu, ostalo pa kupiš tam, kamor greš.

(odgovor članu livika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2010 8:11:41   
tassika
Tudi mi gremo čez 14 dni z 9.mesečnico v grčijo. Na letalo mislim vzeti piškote ali en frutek, pomoje bo jedla predno se vkrcamo in pa flašo mleka. S sabo bom vzela samo mleko in za prvi večer večerjo in zajtrk. Sem se pozanimala, na rodosu imajo interšpar in posledično kašice alete od nestleja in ne mislim veliko pakirat s sabo, bomo vzeli avto in šli. Imamo apartma sobo in ji bom tudi kosila kuhala.
Če pa že jemlješ s sabo kašice, jih zavij v brisače, ampak mislim, da so lončki dokaj trdni in se ne bi meli razbit.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2010 8:18:08   
livika
Mi gremo v Turčijo, zato sem mislila vso hrano za otroka vzeti seboj. Sicer so tam tudi nakupovalni centri, vendar bi raje vzela svojo hrano. A boste imeli termometer seboj v ročni pritljagi?

Hvala za odgovor.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2010 9:02:08   
Anonimen
Mi gremo v Turčijo, zato sem mislila vso hrano za otroka vzeti seboj. Sicer so tam tudi nakupovalni centri, vendar bi raje vzela svojo hrano. A boste imeli termometer seboj v ročni pritljagi?

Hvala za odgovor.

Termometer user posted image . Najbolje, da kar vso domačo lekarno.

Prvo pomoč (in zdravnika) imaš na vsakem letališču.
Pa trgovine so tudi po svetu...

Mislim, koliko priprav. Ne vem no, ampak če tako kompliciraš pri vsaki stvari, bi bilo bolje, da ostaneš na Čatežu.

(odgovor članu livika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?