|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška banjica s stojalom
9.12.2004 12:49:06   
jagoda12
Včeraj je sestra v šoli za starše demonstrirala kopanje otroka v banjici na takšnem visokem, križnem, kovinskem stojalu. Videti je bilo zelo praktično. Ko sva jo na koncu vprašala, kje da se to dobi, je rekla da v vsaki trgovini z otroškimi stvarmi. Jaz tega nisem videla še nikjer. Morda kdo ve, kje bi takšna stojala (z banjicami) imeli?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.12.2004 12:52:53   
dory
Mi imamo cebricek na stojalu...kupili pa smo ga v infantinu...pride zelo prav,ker se po porodu le s tezavo sklanjas..sploh ce gre za CR...toplo priporocam

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2004 13:01:42   
jagoda12
Se morda spomniš še približne cene?

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2004 13:04:08   
dory
Pomoje cca 14.000sit...ampak zlata vredno...ne morem prehvalt...danes pri 7 mesecih stojala ne potrebujemo vec,cebricek damo v banjo in veselo cofotamo...

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2004 13:06:27   
Metuljčica04
Pozdravljena!
Takšno stojalo in banica na njem je zeeelo praktično,govorim iz lastnih izkušenj.Kupiš pa ga lahko v Baby centru (tukaj smo kupili mi).Stane pa približno nekje okoli 6.500 sit.

LEP POZDRAV!:rozica:

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2004 13:06:33   
jagoda12
Hvala ti! Bomo obvezno nabavili!:)

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2004 13:12:50   
Anonimen
Mi smo tudi imeli tako stojalo, potem sem ga pa na Karitas nesla...

(odgovor članu jagoda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2004 13:28:04   
jagoda12
Zakaj pa Splišni?

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2004 14:06:36   
jagoda
V Leclercu imajo akcijo banjice in stojala. Mislim, da vse skupaj pride okrog 7 jurjev.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2004 14:31:30   
analizapola
Mi smo vse v kompletu torej stojalo (cca. 4.900) in banjico (cca. 2.900) kupili v trgovini Arielu, pa smo kopali v tem samo 3 krat. Nabavili smo tudi čebriček in bili zelo navdušeni. Cebricek smo uporabljali do 6 meseca, potem pa smo kupili malo večji škafec, ki ga damo kar na stol. :roza::duda: se kopa vsak dan in zelo uživa v vodici.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2004 23:36:05   
nuka
Tudi mi imamo stojalo in čebriček iz infatina. Je enkratna zadeva. Ta mesec imajo še akcijo in stane komplet - kovinsko stojalo + banjica 8.990 sit.

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2004 9:04:20   
ANJA5
Jaz pa ne najdem tega čebrička, a mi lahko katera pomaga, da ga vidim kako izgleda..

Hvala in lp,:nosecka:Anja

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2004 10:33:38   
dory
Ce bi rada tistega z infantina bos mogla v trgovino pogledat...na netu jih tudi sama nisem se vidla :)

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2004 10:56:31   
Anonimen
Jagoda, zato, ker je prerasel banjico in nič zaradi drugega. Zdi se mi samo škoda, ker stvari raje podarim komu, ki ga poznam in vem, da jih potrebuje. Sicer je to za nekaj časa kar uporabna stvar, posebej čisto na začetku, ko se že itak malo bojiš, da boš otroka le prav prijel, in ga imaš bolj "pri roki".

(odgovor članu jagoda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2004 11:17:09   
jagoda12
Aha, razumem. Sem mislila, da vam banjica ni odgovarjala....
Hvala!

(odgovor članu jagoda12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2004 16:19:50   
Anonimen
Pri nas nismo imeli ne vem kako velike kopalnice, ampak smo tisto stojalo z banjico vred lahko postavili poleg banje in tako sem lahko vodo s tušem natočila direktno vanjo in je ni bilo treba nikamor nosit. Tako sem lahko otroka skopala tudi ko sem bila sama doma. Mož je pa potem, ko je prišel domov, vodo zlil ven. Imela sem CR, tako da banjice res nisem mogla nositi okoli. Tisto leseno zadevo za čez banjo je pa imela moja mami, ko je mene in sestro kopala. Je sicer tudi uporabna zadeva, samo pri stojalu z nogami lahko stopiš bliže (pod banjico). Pa tudi nekoga rabiš, da ti to stvar naredi.

(odgovor članu jagoda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2004 16:32:40   
Anonimen
Soseda je imela banjico na stojalu in vs eto spravljeno v spalnici, ker ima pač tam prostor. Ko je tamalo kopala, je pa prinesla v kopalnico (mamo mejhne kopalnice pa imajo tuš kabino) in s tušem nalila vodo noter, ko jo je pa skopala pa je zlila vodo v umivalnik, ki je zraven pač. Tko je kopala tamalo skor do 3. leta, potem je pa pač banjco postavla na tla, ker je bla tamala že pretežka.
lp,:fis:

(odgovor članu jagoda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.