Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 12:52:53
|
|
|
|
dory
|
Mi imamo cebricek na stojalu...kupili pa smo ga v infantinu...pride zelo prav,ker se po porodu le s tezavo sklanjas..sploh ce gre za CR...toplo priporocam
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 13:01:42
|
|
|
|
jagoda12
|
Se morda spomniš še približne cene?
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 13:04:08
|
|
|
|
dory
|
Pomoje cca 14.000sit...ampak zlata vredno...ne morem prehvalt...danes pri 7 mesecih stojala ne potrebujemo vec,cebricek damo v banjo in veselo cofotamo...
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 13:06:27
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Pozdravljena! Takšno stojalo in banica na njem je zeeelo praktično,govorim iz lastnih izkušenj.Kupiš pa ga lahko v Baby centru (tukaj smo kupili mi).Stane pa približno nekje okoli 6.500 sit. LEP POZDRAV!:rozica:
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 13:06:33
|
|
|
|
jagoda12
|
Hvala ti! Bomo obvezno nabavili!:)
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 13:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tudi imeli tako stojalo, potem sem ga pa na Karitas nesla...
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 13:28:04
|
|
|
|
jagoda12
|
Zakaj pa Splišni?
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 14:06:36
|
|
|
|
jagoda
|
V Leclercu imajo akcijo banjice in stojala. Mislim, da vse skupaj pride okrog 7 jurjev.
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 14:31:30
|
|
|
|
analizapola
|
Mi smo vse v kompletu torej stojalo (cca. 4.900) in banjico (cca. 2.900) kupili v trgovini Arielu, pa smo kopali v tem samo 3 krat. Nabavili smo tudi čebriček in bili zelo navdušeni. Cebricek smo uporabljali do 6 meseca, potem pa smo kupili malo večji škafec, ki ga damo kar na stol. :roza::duda: se kopa vsak dan in zelo uživa v vodici.
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 9.12.2004 23:36:05
|
|
|
|
nuka
|
Tudi mi imamo stojalo in čebriček iz infatina. Je enkratna zadeva. Ta mesec imajo še akcijo in stane komplet - kovinsko stojalo + banjica 8.990 sit.
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 10.12.2004 9:04:20
|
|
|
|
ANJA5
|
Jaz pa ne najdem tega čebrička, a mi lahko katera pomaga, da ga vidim kako izgleda.. Hvala in lp,:nosecka:Anja
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 10.12.2004 10:33:38
|
|
|
|
dory
|
Ce bi rada tistega z infantina bos mogla v trgovino pogledat...na netu jih tudi sama nisem se vidla :)
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 10.12.2004 10:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jagoda, zato, ker je prerasel banjico in nič zaradi drugega. Zdi se mi samo škoda, ker stvari raje podarim komu, ki ga poznam in vem, da jih potrebuje. Sicer je to za nekaj časa kar uporabna stvar, posebej čisto na začetku, ko se že itak malo bojiš, da boš otroka le prav prijel, in ga imaš bolj "pri roki".
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 10.12.2004 16:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas nismo imeli ne vem kako velike kopalnice, ampak smo tisto stojalo z banjico vred lahko postavili poleg banje in tako sem lahko vodo s tušem natočila direktno vanjo in je ni bilo treba nikamor nosit. Tako sem lahko otroka skopala tudi ko sem bila sama doma. Mož je pa potem, ko je prišel domov, vodo zlil ven. Imela sem CR, tako da banjice res nisem mogla nositi okoli. Tisto leseno zadevo za čez banjo je pa imela moja mami, ko je mene in sestro kopala. Je sicer tudi uporabna zadeva, samo pri stojalu z nogami lahko stopiš bliže (pod banjico). Pa tudi nekoga rabiš, da ti to stvar naredi.
|
|
|
|
Otroška banjica s stojalom 10.12.2004 16:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Soseda je imela banjico na stojalu in vs eto spravljeno v spalnici, ker ima pač tam prostor. Ko je tamalo kopala, je pa prinesla v kopalnico (mamo mejhne kopalnice pa imajo tuš kabino) in s tušem nalila vodo noter, ko jo je pa skopala pa je zlila vodo v umivalnik, ki je zraven pač. Tko je kopala tamalo skor do 3. leta, potem je pa pač banjco postavla na tla, ker je bla tamala že pretežka. lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.