|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 18:57:48   
anajmad
Jst sem se pa kr vdala,da bom imela:duda:v letu 2006.Bolj ,ko razmišljam,bolj ko preračunavam,sem se vdala,da bom zopet mamica v parnem 2006.mojo prvo hči sem imela l.1994,drugega sinčka:angel:v letu 2004 in upam,da bosta:duda::duda:v letu 2006.Tako,sem si šlogala:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(neva6,kje si?).
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 19:39:11   
Anonimen
Evo mene!!
Vsake toliko pokukam na RR,se malo poskušam odvaditi od odvisnosti hihi:)-
Ja no anjamad če ti tako čutiš bo pa res:bravo::bravo::duda::duda:Držim pesti:love:

Neva6:rozica:

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 20:05:01   
Sulfinija
Ojla!!!!!!!

A bi lahko katera tudi meni izračunala kdaj bova dobila končno svojo težko pričakovano :duda:.Stric eden mi je vrtel z verižico in rekel,da bom srečna mamica postala aproila 2006.
Sicer me je danes spet obiskala :hudicek: in tako čez dva mesea bo dve leti odkar se trudiva za najino zelo željeno :duda:.Tolažim se le stem da drug mesec 25.02.imava spet zdravnico v ambulanti za neplodnost ker so moji izvidi vsi ok,mi je možev andriolog rekel in tudsi zdravnixca ,da naju čaka inseminacija se pravi po februarsek razgovoru.Tako sem dans izračunala obisk v ambulanti je 25.02. :hudicek: naj ne bui dobila tam okrog zadnjega februarja in,če bo vse ok me čaka takoj v začetku oziroma na sredini marca prva inseminacija.

Če mi lahko katea napopve za mojo :duda:,če jo res dobim v letu 2006 vama bom iz srca hvalećžna.
Če rabita podatke kar napišita jih vama z veseljem dam in še nekrat hvala!!!!!!!!

Mojca :sloncek:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 21:03:16   
miska2004
Punce,
če to znate izračunat, se tudi jaz priporočam!

lepa hvala vnaprej, pa eno :rozica: za vsako RRjevko

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otročki v letu 2006
5.1.2005 16:33:08   
enci
anajmad,
mislim, da se ti bom tudi sama takrat pridruzila!!!
Evo nas na novem seznamu za 2006 :bravo::bravo:
he he
lp
enci:metulj:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?