Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 15.3.2005 15:16:34
|
|
|
|
L&F&B
|
Jaz sem se držala samo večernega rituala, se je obnesel.
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 15.3.2005 15:31:31
|
|
|
|
dory
|
Razen vecernega rituala se ni obneslo prou nc..
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 15.3.2005 17:00:30
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz sem jo prešturdirala od a do ž, ampak že pred nekaj časa, tako, da se natančnih stvari ne spomnim več. Je pa bilo uspešno. Čez nekaj mesecev pa znova.Jo mam doma. Mislim, da je zelo koristna.
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 15.3.2005 17:07:05
|
|
|
|
Petra P.
|
A večerni ritual vam jih je pomagal spraviti spat ali je vplival tudi na dolžino spanja?
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 15.3.2005 19:23:09
|
|
|
|
puncica
|
Nimam živcov za te fore, bi pa ful rada. Ko se bom spravla k akciji ti povem. :)- Verjetn bo pa to kmalu, ker bom vsak čas ponoč znorela:((
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 16.3.2005 13:28:02
|
|
|
|
BokiMB
|
Metode v tej knjigi zahtevajo veliko preveč truda za premajhen rezultat. Meni so bližje Ferberjevi ukrepi. Pri nas se je boljše obneslo, seveda pa smo kombinirali vse možno, kar smo kjerkoli prebrali o otroškem spanju.
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 16.3.2005 19:29:22
|
|
|
|
puncica
|
BokiMB Kaj pa so to Ferberjevi ukrepi, kako delujejo in kakšni so rezultati?
|
|
|
|
Otroško spanje - brez joka v sanje 16.3.2005 21:44:13
|
|
|
|
BokiMB
|
Ferberjevi pa so "z jokom v spanje" - na kratko povedano. Kratko in učinkovito. Na netu najdeš malo morje tega. Odtipkaj sleep in Ferber. Pa ena knjiga opisuje prilagojeno Ferberjevo metodo, avtorica je Kast-Zahnova.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......