Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 15:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, obstaja, sem ga na netu že zasledila. Grem čekirat.
|
|
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, po trgoinah ji pri nas po mojem ni, samo na Bolhi sem jih zasledila, sem si jih dala pod priljubljene, pa jih zdaj ni več. Je pa tale npr. 17-colski: http://www.bolha.com/oglas2418222
|
|
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:23:07
|
|
|
|
al1*
|
Hvala! Naš je precej mali, zaenkrat mu je ravno prav 12 colsko, drugo leto bi pa verjetno že bil za 16-ko.
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko je pa star? Sem mislila, da je vsaj že kakšnih 6 let. Drugače naj pa goni, mulc, kaj si bo s prestavami pomagal!!!!
|
|
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:29:29
|
|
|
|
al1*
|
Avgusta bo pet, ampak res veliko kolesari - tudi do 10 km razdalje naredimo brez problemov. In kakšni bregi so s takimi malimi kolesi res napor.
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 21:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Avgusta bo pet, ampak res veliko kolesari - tudi do 10 km razdalje naredimo brez problemov. In kakšni bregi so s takimi malimi kolesi res napor. Moj je bil marca 5, pa na 16-colskem brez prestav prekolesari brez problema tudi 30 kilometrov (kolesrska pot Radovna, npr.). Mora pa kolo biti LAHKO, na to je treba pa res biti pozoren pri kupovanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?