Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 3.9.2010 7:43:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če te zanima znesek oz. višina otroškega dodatka - ne, nobene razlike ni. Ob predpostavki, da se domače finančne razmere niso spremenile, potem je enak tako za 13-mesečnega dojenčka, kakor za 17,9 let starega srednješolca.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 3.9.2010 8:58:13
|
|
|
|
Dadi
|
thx Kerensa...sem mislila, da se zadeve kej spremenijo..
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 3.9.2010 9:22:01
|
|
|
|
diva 4
|
Šele zdaj vidim kako hvaležna moram bit, da smo do otroškega dodatka upravičeni v Avstriji.
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 4.9.2010 9:49:21
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz imam enak slučaj, zanima pa me, če moram kaj na novo oddat za vrtec in obračun plačila? Ste ve kaj posebej oddajale?
|
|
RE: Otroški dodatek in šolarka 10.9.2010 9:01:55
|
|
|
|
Dadi
|
Ja za vrtec je treba ja. Ker je zdaj samo mlajši bratec v vrtcu in nima več "zastonj" vrtca.
|
| Stran: [1] |
SmrečicaMichonne RRKdaj postavljate božično drevesce?
Na začetku decembra (
13%)
Na sredini decembra (
42%)
Na božični večer (
38%)
Drugo (
7%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!