Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
nad izborom v Lj. in okolici . Povsod enaka izbira in hkrati nič pametnega (nama z možem ni prav nič všeč). Rabiva eno stropno in eno stensko luč za otroško sobo, ki je v rumeni in oranžni barvi. Imate ideje, kje se lahko kaj lepega najde??
Naj pripišem, da sva obedala vse trgovine od Lesnine, Rutar, Bauhaus,..... v Lj.
Mi smo tudi v Merkurju dobili luštkano svetilko - plafonjero ( lunco in zvezdice) samo je v modri barvi. Oba z možem sva se skoraj zaletela v njo (beri: oba sva istočasno pokazala na njo). Če nisi preveč zahteven se dobi lepa lučka za v otroško sobo.
Bila sva v Merkurju in nama je bila lunca dokaj všeč. Samo je modre barve in se zato nisva odločila za nakup. Všeč nama je bil tudi en sonček, ki pa je bil stenski - če bi obstajal tak stropni bi ga kupila.
V Merkatorju pa nisva bila. Melanija, a so tile rumeni metuljčki primerni za fantka ali je bolj punčkasto? Pa so stropni ali stenski? Mogoče sva pa res prezahetvna ?!
jaz sem jih našla v obiju, se mi zdi, drugače pa v bauhausu, se ne spomnim več za punco smo vzeli nekaj v obliki pikapolonic/čebelic (imeli so tudi metuljčke, ki mi je bila bolj všeč, ampak smo jo šli menjat, ker je bila zelo slaba svetloba)...tamali pa ima varjanto živali- žirafa/zebra...oboje se dobi v stenski in stropni obliki