Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška sončna očala-triletnice 31.3.2008 14:24:46
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz bi jih na tvojem mestu kupila pri optiku. So sicer dražje, ampak vsaj veš kaj ima. Moj mora sicer že korekcijska nosit, ampak sem že razmišljala da bi mu kupila še ene zatemnjene. Nisem se pa še čisto odločila, ker je to precej velik strošek. LP Tina
|
|
|
|
RE: Otroška sončna očala-triletnice 31.3.2008 14:52:38
|
|
|
|
piko12
|
Če si iz LJ: clarus v BTC ima ful modelov, tudi julbo očala imajo (so fajn gumjasta kot plavalna pa še trakec je zadaj), pa v optiki zadaj za velano jih imajo tud, jaz pa sem jih kupila v Iglu športu pri Zmajskem mostu za cca 30 eur. Pa pripravi se na pripombe v stilu: a to je pa moderno, glih rabi sončna očala... Jaz se ne sekiram več, ker imam ful problemov z očmi in ne bi rada, da jih ima moj škrat tud. ( Linka ne znam nalepit, oz. ne prime: http://www.julbousa.com/baby/ ).
|
|
|
|
RE: Otroška sončna očala-triletnice 31.3.2008 14:53:31
|
|
|
|
piko12
|
Sej dela link!
|
|
|
|
RE: Otroška sončna očala-triletnice 31.3.2008 15:16:31
|
|
|
|
fricka
|
Mi jih imamo že od drugega leta pa nismo še nikoli nobenih pripomb poslušali. Kupili pa smo jih pri optiku na Dunajski. Jih je kar sama izbrala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?