Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 11:25:05
|
|
|
|
baguSka
|
Po delih. Kjerkoli sem kaj vidla, da mi je blo všeč, sem pač kupila.
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 11:44:08
|
|
|
|
viv_
|
Komplet, mi je naredil tast
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 12:29:25
|
|
|
|
sašaš
|
Oj! Midva sva nabavljala prejšni teden, v Ikei - po delih. Imajo fajn izbiro za kombinirat.
< Sporočilo je popravil sašaš -- 9.5.2006 12:30:13 >
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 12:42:46
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Saša, v Ikei v Grazu? Ali so te stvari tudi na njihovi spletni strani? Koliko sta cca dala za vse? Hvala!
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 9.5.2006 15:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Za novorojenčka ne rabiš kaj dosti več, kot je posteljica in ena komoda s previjalno. Malček rabi veliko prostora na tleh za igranje in nekaj zabojev za igrače. Kompletno sobico pa je po mojem mnenju bolje kupiti, ko otrok zraste in dobi veliko posteljo + večje omare + pisalno mizo.
|
|
|
|
RE: Otroška sobica - po delih ali komplet 10.5.2006 10:01:09
|
|
|
|
sašaš
|
Ja, hruška, v Grazu. Ne vem, ali imajo te stvari tudi na spletni strani, nisem nič gledala. V katalogu pa vem, imajo predstavljenih zelo malo otroških stvari. Posteljica je bila 100 evrov, previjalna komoda 120 evrov, omara okoli 350 evrov. Kupila pa sva še en predalnik - oz. za predale se uporabi take pisane plastične zaboje s pokrovi (bo kasneje prav prišlo), to je bilo okoli 70 evrov. Pa še en regal za k previjalni komodi (poličke za na steno), se ne spomnim cene. Vse je v beli barvi. Uspešen nakup - pa kjerkoli bo!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.