Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška bolnišnica v MS 24.10.2007 13:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
če se ne motim smo zbirale že lani (akcija Rija) , bomo pa še letos . Jaz sem za.
|
|
|
|
RE: Otroška bolnišnica v MS 24.10.2007 13:41:09
|
|
|
|
rija
|
a žlice so pa že vse pogubili akcija poteka tudi istočasno preko podaljšnega bivanja na osnovniš šolah in jo v tem trenutku pripravlja moja dobra prijateljica SK......če tudi o tem zanima koga kaj, pa naj se obrne name....bom posredovala podatke.... pa še link in fotke spomladanske akcije http://www.ringaraja.net/dobrodelnost.asp?dobrodelnostID=32
|
|
RE: Otroška bolnišnica v MS 24.10.2007 13:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kot veste, je Pašteta preživela nekaj dni s svojo pupo v tej bolnišnici in ni bilo nič od nič na razpolago. Mašiko je oblačila v svoje cunje, motala jo v deke, ko so šli na preiskave in zato se je odločila, da bo sama nekaj darovala in naproša še koga, ki bi bil pripravljen kaj odstopit. K seznamu še dodajam kak voziček, da se dojenčka lahko pelje na sprehod oz nasveži zrak Kopiram še nekaj paštetinih besed: namreč precej je malih cigančkov, ki so po teden dni tam in jih mame sploh ne obiščejo, jokajo in ko sem eni rekla, da naj pride, da ji bom povedala pravljiico o rdeči kapici, me je samo čudnho pogledal, ker ni vedela, kdo je to. pa sem ji dala plišastega bombončka, ki je bil v naši sobi in je revica cel teden s to igračko dala. Mogoče je bil ta rdeči bombgonček ravno iz prejšnhje donacije. NHval jim povej.
|
|
|
|
RE: Otroška bolnišnica v MS 24.10.2007 13:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a žlice so pa že vse pogubili komi eno so jima našli
|
|
|
|
RE: Otroška bolnišnica v MS 24.10.2007 13:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mišek: en voziček mam jaz že za pediatrijo....samo ga še nisem imela časa dosaviti...zelo nerada letam tam, ko smo zdravi tak da, za to je poskrbljeno sme ti poslala zs
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?