|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrdevanje trebuha
24.2.2009 11:11:31   
barbi__ka
Sem v 20 tednu in kot prvo še ne čutim otrokovih gibov, obenem pa me muči ker imam vasak dan otrdevanje trebuha. Pride in spet gre. Nevem če je to normalno? Boli me ne, ampak kot da pride taka trda bula in spet gre. Včasih se mi cel trebuh otrdi. To se fajn čuti. Ima katera kakšne izkušnje s tem. Kako je z otrokovimi gibi?

Hvala vam punce
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrdevanje trebuha
24.2.2009 11:13:51   
Anonimen
A pa te tud kaj dol tišči?

(odgovor članu barbi__ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 11:15:57   
barbi__ka
Pa kaj jaz vem skos je nek čuden občutek. Da bi rekla da me dol tišči mogoče včasih. Upam da je vse ok. Drugače pa me nič ne boli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2009 11:24:11   
anny1
Zdravo,
lahko da ni nič narobe sam otrdel trebuh je normalno samo če pa ne čutiš gibov je pa druga, kaj pravi tvoj G?
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2009 12:08:34   
TadejaF
Pozdravljena.
Meni je otrdeval trebuh okrog 30. tedna. In mi je ginekologinja rekla, da če se to zgodi več kot 10x na dan oziroma več kot 3x v eni uri, da se moram prit pokazat, da se ne bi slučajno začeli popadki. Pri meni je otrdevanje trajalo nekje 14 dni, potem pa se je umirilo. Zdaj pa čakamo na četrtek, ko imam PDP.

Aja, ginekologinja mi je svetovala čim več počivanja in pitje magnesola.

Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Lp, Tadeja

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2009 12:26:48   
Isabellabina
Tole je čist normalno--jaz sem imela to pri vseh petih nosečnostih in ni nikoli pomenilo kakšnega prezgodnjega poroda,pomiri se in uživaj v nosečnosti,ko ti trebuh otrdi lepo se sprosti in normalno dihaj ne zateguj mišic in bo bolje--nasvet moje G in je vedno pomagalo.Pa piješ lahko Magnesol,če ti bo kaj nucalo--meni ni nič

(odgovor članu TadejaF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2009 13:20:33   
barbi__ka
hvala vam punce. Gibe kot berem tudi nekatere komaj cutijo v 22 tednu. Meni se zdi, da čutim kot neko trzanje mišic. Nevem ce so to gibi.
Ginekologa mam 7.3 in upam, da mi to otrdevanje trebuha ne bo skodilo.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2009 14:30:09   
Čebelica27
Ojla Barbi___ka......

Glej, ne skrbi.....glede gibov mislim...tudi jaz sem v 19. tednu nosečnosti in tudi še nisem čutila gibov, tako da se ne sekiraj, ene prej, ene pozneje.....LE MIRNO NOSEČNOST IN BREZ PANIKE :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2009 14:53:30   
srecka82
Jaz sem prve rahle gibe čutila šele v 24. tednu. Prave brce pa v 27. oz. 28 tednu. Nekatere nosečke pač prej začutijo brcike svojih user posted image , druge pač kasneje.

Jaz sem v 35. tednu in sem šele sedaj začela čutiti otrdevanje trebuha.

(odgovor članu Čebelica27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2009 16:07:22   
barbi__ka
Res hvala punce za tolažbo. Bom brez skrbi in čakala na brcike
Z otrdevanje pa bom videla, mislim da je to normalno. Ker če me nič ne boli nevem če to kaj škodi. Kot ste že napisale je to normalen pojav.
hvala

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2009 10:54:23   
Neža7
Jaz sem tudi to dobivala, če sem hodila gor po stopnicah (do stanovanje) Je noramalno, če se ne dogaja pogosto ali oz. na 30min ali 15min ali karkoli....

Pojdi G, če ti ni vseč kaj se dogaja, ker je bolje tako, kot, da bi šlo kaj narobe.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2009 14:32:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbi__ka

Sem v 20 tednu in kot prvo še ne čutim otrokovih gibov, obenem pa me muči ker imam vasak dan otrdevanje trebuha. Pride in spet gre. Nevem če je to normalno? Boli me ne, ampak kot da pride taka trda bula in spet gre. Včasih se mi cel trebuh otrdi. To se fajn čuti. Ima katera kakšne izkušnje s tem. Kako je z otrokovimi gibi?

Hvala vam punce

V trenutku ko ti gre tista "bula" ven, dihaj z globokim vdihom, počakaš par sekund in počasi izdihneš. Predihavaš v bistvu popadek. Meni je zelo zelo pomagalo, ker sem imela iste težave kot ti, od 20 tedna naprej. Pa pij magnezijeve šumenke.

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?