|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otok Kos
30.6.2008 13:52:58   
majcci
Odločujeva se ali naj greva na dopust na otok Kos (zdaj v juliju). Zdaj pa me zanima ali je bila že mogoče katera tam in kako je na tem otoku? Kakšne so cene hrane, najema skuterja,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otok Kos
30.6.2008 15:18:59   
nuala
Otok sam je zelo lep, ljudje so prijazni. Moraš pa se zavedati, da je otok precej majhen; če bosta torej bolj poležavala in se kopala je ok, za pogledat pa ni kaj dosti in tudi nimaš kam it. Cene so pa v Grčiji nekoliko višje kot npr. v Sloveniji ( predvsem na otokih, saj je treba vse vozit tja z ladjo ). Kos ni izjema. Cene skuterjev in avtov so padle. konkretno sedaj za kos ne vem, ampak skuter dobiš pri nas za 60 EUR za cel teden.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 15:47:08   
rija
bila. kos je edini od grških otokov, na katerega se nebi vrnila.

...vox populi...

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2008 9:11:59   
majcci
Midva bi se malo potepala, malo pa lenarila.
A drugače je več plaž, ki jih lahko obiščeš?

Rija - kako to, da na Kos ne bi šla več?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2008 9:26:45   
pearl_shell
Majcci, midva sva bila tam lansko leto konec julija 14 dni.

Malo je odvisno tudi od vajinega karakterja, in sicer kaj in koliko pričakujeta.
Nama je všeč dopust, ko daš vse štiri od sebe, zato sva uživala. Bila sva v hotelu Atlantis - hrana super, malo ven iz mesta, kar je bila tudi ena od najinih želja. Rentala sva tudi skuter za tri dni in je bilo več kot dovolj. Plaža ob hotelu odlična, ljudje zelo prijazni, vreme ves čas sončno user posted image
Otok je res bolj majhen, greš pa seveda lahko na več plaž, če želiš, si ogledaš nekaj znamenitosti (midva sva si jih v okviru agencije) in to je to. Cene so zelo podobne našim, mogoče za odtenek malce višje.

< Sporočilo je popravil pearl_shell -- 1.7.2008 9:27:16 >

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2008 9:46:04   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Rija - kako to, da na Kos ne bi šla več?

plaže res niso nič posebnega....mesto Kos še kar....ampak predvsem so me zelo motili nadležni domačini, ker ne moreš zvečer normalno iti po cesti, da te nekdo ne vleče v svoj lokal....uh, to pa sem dobesedno znorela...sem mojemu rekla, da če me samo še eden prime za roko, da naj me drži nazaj, ker ga bom verjetno vsekala user posted image user posted image

glede na vse druge krasne in predvsem nevsiljive otoke se nanj ne vrnem več.

moj grški favorit je itak Kefalonija.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2008 14:33:03   
nu_tella
Ali je bila katera od vas, ki ste bile na Kosu tudi na Samosu ali Rodosu? Za katerega od teh treh bi se odločili?

Meni so bile do zdej najbolj lepše plaže na Karpatosu, sam tam nič ne dogaja ;( En bogi disko za mladoletne angleže in domačine...

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 16:36:32   
majcci
Vsem hvala za odgovore. Čeprav naju je mikal Kos, greva zdaj na Lesbos - ugodna last minute ponudba user posted image user posted image .
Ima mogoče katera izkušnje z njim?

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2008 10:36:57   
lonja
Men je bil pa Santorini zakon user posted image . Ko sva bila še sama....Z otroki bi šla verjetno kam drugam user posted image .

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?