tea
|
Mi smo se ravno vrnili s Hvara in bilo je super. Bili smo v kampu Lili v Jagodni, na južni strani otoka. To je precej majhen, privaten kamp, ki ne nudi ravno nekega strašnega udobja, kot ga nudijo veliki urejeni kampi. Sanitarije so sicer starješe, vendar vedno čiste, parcele so res lepo urejene, v senci borovcev, lastnika zelo prijazna in ustrežljiva...skratka za nas je bilo idelano. Plaža je lepa - prodnat zaliv, za sezono pa po moje premajhna. Vsako juto v kamp pripeljejo kruh, vsak drugi dan pa tudi sadje in zelenjavo. Pri lastnikih lahko kupiš dobro vino, olje, olive, kapre...Najbližja trgovina je v sosednjih vaseh Sveta Nedilja, Ivan Dolac ali Zavala. Meni je bil všeč tudi kamp v Zavali, v Ivan Dolcu pa ne, ker nima sence. Vira mi je odločno preveč skomercializiran in predrag, všeč nam je bil tudi nudističen kamp v Vrboski, pa tudi kamp Mina je bil luškan. Smo šli pač en dan na izlet in si malce ogledali kampe po otoku, da vidimo za drugič. Tisti v Milni je ok, če dobiš parcelo čisto ob morju, drugače pa tudi nima sence. Ne morem se pa spomnit, kateri kamp pri Jelsi je tisti, kjer moraš na plažo čez glavno cesto - ta mi ravno zaradi tega ni bil všeč Skratka, če bi šli še enkrat na dopust, bi izbirali med kampoma v katerem smo bili in pa med tistim, ki je v Zavali. Prednost slednjega je v tem, da si lahko parcelo rezerviraš.
|