Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otok Šolta-ima kdo kaj info? 25.6.2005 20:50:42
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz sem bla enkrat pred leti z jadernico za en dan tam: totalna tuga. Če hočeš akcijo, idi kam drugam. No, razen če se je vmes kaj spremenilo.
|
|
|
|
Otok Šolta-ima kdo kaj info? 25.6.2005 21:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kopru so jumbo plakati,ki vabijo na čudovite plaže Šolte...7 dni v apartmaju plača štiričlanska družina 59900 sit.
|
|
|
|
Otok Šolta-ima kdo kaj info? 26.6.2005 8:15:45
|
|
|
|
leyla
|
Ojla Jaz sem bila na Šolti in grem letos tud, odvisno kaj iščeš, Šolta je boj za družine, res je da ni nočnega življenja ampak je krasno za spočit se, plaže so lepe, bazeni so tudi, vsaj v tem apartmajskem naselju, drago ni v primerjavi z Istro, je pa res da je vse boj v breg, pa sence je tud dosti, so borovi gozdički. Meni je lepo, pa rada imam mir, ko grem z malim, ko grem pa sama je pa druga pesem, ne vem jaz ti jo toplo priporočam.
|
|
|
|
Otok Šolta-ima kdo kaj info? 26.6.2005 10:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Neva... mene je prvič po desetletju prijelo, da bi šla na Hrvaško :)-, tisti plakati so res vabljivi!
|
|
|
|
Otok Šolta-ima kdo kaj info? 27.6.2005 13:47:39
|
|
|
|
piščanc
|
od moža sodelavec je šel lani, sta bila zelo zadovoljna, družinsko vzdušje, letos gresta spet
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?