|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otekli prstki, izpuščaj na obrazu
26.3.2009 9:25:05   
Pikicapokica6
Včeraj je naša 2,5 letnica dobila koprivnici podobne izpuščaje po obrazu - živo rdeče, žareče in izpstopljene od kože. Danes sem opazila še, da ima zatekle prstke na rokah, rdeče ima tudi dlani. Do zdaj nikoli nismo imeli kakšnih izkušenj z alergijami - verjetno, da to je alergija?

Ali ste imeli kdaj kaj podobnega? Claritin bi verjetno moral pomagati? Ali je boljše, da se greva pokazat k zdravniku? Punčka pravi, da jo prstki bolijo (verjetno misli, da jo srbijo).

V vrtcu sem vprašala, če je jedla kaj posebnega, če so kaj posebnega delali. Pa pravijo, da ne. Da so bili zunaj na vrtu kot ponavadi, da tam ni nič novega (vprašala sem za kakšne rastline, trave). Enostavno ne vem, kaj bi to lahko bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otekli prstki, izpuščaj na obrazu
26.3.2009 9:29:35   
n.nati
Jaz bi jo raje odpeljala k zdravniku

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2009 9:40:01   
matkica
Bolje da jo pelješ k zdravniku,se boš vsaj prepričala zakaj gre.Pa čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2009 9:45:09   
end1
tudi jaz se strinjam, k zdravniku.

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2009 10:00:33   
ribica.
Mogoče je pa alergija na mraz. Jaz jo imam in izgleda tako kot si opisala. Na vetru je meni najslabše, in včeraj je bilo ful vetrovno, tak da možno da je tudi pri tvojem otroku to. Meni se pojavijo rdeče pikice na vseh delih telesa, ki so kao izpostavljeni, potem se te pikice razlezelo tako da se spojijo, če je res hudo. To je predvsem ko ti res zateče. Srbi ko hudič, bolje da niti slučajo ne začneš praskat, ker bi si potem lahko kar kožo dol potegnu.Ne bom šla zdaj v detalje, če te kaj zanima vprašaj, ni blema.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2009 14:00:27   
nuala
Ja, to je verjetno alergija, vsaj pri mojemu lahko tako izgleda ( ni pa nujno, včasih ima samo izpuščaj ali je samo zatečen ).
Je pa dobil antihistaminik in ga mora v takem primeru jemati, tako da bi jaz šla k zdravniku.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2009 15:31:26   
Pikicapokica6
Ker je blo zmeraj slabš, pa tud Claritine ni pomagal, sem jo peljala k zdravniku - je dobila injekcijo. Zdaj je končno videti vsaj približno normalno. Joj, kako me je prestrašila! Najprej je imela samo urtikarije, nato ji je obrazek zatekel, pa vrat, da o rokicah ne govorim. No, zdaj je boljše. Edino stvar, ki jo je jedla je roladica od Gorenjke z lešniki - drugič v življenju. Ne vem, ali je to, ali pa mivka v vrtcu....Kako so te alergije mučne. Pa nikoli do zdaj nismo imeli nobenih težav.
Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Pikicapokica6 -- 26.3.2009 15:38:46 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?