|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otečene noge
19.8.2009 22:36:11   
power girl
Pozdravljene nosečke.
Imam en problem in upam da mi zna katera svetovati.Noseča sem 19T.Že sedaj so mi začele otekati noge pri gležnju.Zanima me,če katera ve,kako se temu izogniti oz.kaj vpliva na to,da ti otečejo noge?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otečene noge
20.8.2009 7:25:57   
Čebel@
baje da jih moraš dati na višino(ležati na kavču).......povej g in ti bo svetovala

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2009 8:07:33   
lenca1
Tudi meni so noge ogromno zatekale, ampak samo poleti, ko je bilo blazno vroče. Rodila sem novembra in ko se je vročina zmanjševala mi tudi noge niso več otekale. Sem bila pa isto prepričana, da noge otečejo bolj proti koncu nosečnosti, ampak pri meni ni bilo tako. Otekanje je bilo pogojeno samo z vročino. Počakaj, da mine ta vročina in boš videla kako bo. Meni v glavnem ni pomagalo nič, sem imela gležnje čist zalite - sm bla kot slon, še copati so me ožulili.

Prijateljica pa je tudi ogromno zatekala, pa ji je G rekel naj se izogiba sladkarijam in poje več sadja in zelenjave.

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2009 8:47:25   
yenny
Počitek z dvignjenimi nogami,manj slana hrana,ali celo nič slana hrana,za pitje voda

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 8:53:18   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Počitek z dvignjenimi nogami,manj slana hrana,ali celo nič slana hrana,za pitje voda

Po moje je to najbolj učinkovito.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 8:54:58   
Bojana82
Tudi jaz imam ta problem in mi je ginekologinja svetoval čim manj sedenja in da pri miru stojim! Rekla mi je......hodite ali pa imejte noge v luft ( dobesedno )user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 12:28:27   
Alči
Enako, s tem da mam jaz še krčne žile. Sedim na riti 8 ur v službi, kar se šetam, je do wc in na kofe, to pa je vse. Dam pridem s takimi buhtlji, da komi čevlje sezujem. Zdravla sem se za krčne žile....vse sem sprobala, tko da....to bo zdaj tko, vse to pomaga kar ste napisala amapk samo momentalno. Ko greš spet na noge je isto, ker se začne kri spet natekat. Priporočam tudi nogavice/žabe, ko bo hladneje, ki jih oblečeš preden vstaneš iz postelje. Jaz sem mislila da mi bo G kaj pomagala proti koncu prejšnje nosečnosti in bo napisala kaj , da mi dali bolniško podaljšano...pa ni blo nič. Zdaj sem spet noseča, je spet isto, pa spet vem da ne bo nič. user posted image  aja, tudi knajpanje pomaga, pa res ful paše ko se po zateklih nogah polivaš z mrzlo vodouser posted image

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2009 13:58:21   
power girl
Hvala za odgovore.Tudi jaz imam noge kot slon,me to že kar precej moti.Ste pa me nekoliko pomirile z odgovori,ker sem tudi slišala,da te lahko G pošlje v bolnišnico zaradi tega.Saj bi se posvetovala s svojo G,pa je do zadnjega avgusta na dopustu.
Uživajte,pa čim manj zatečenih noguser posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 16:00:59   
zarjica
Jaz pa sem imela med nosečnostjo priporočen počitek in sem res ležala, tudi z dvidnjenimi nogami...noge pa sem imela vseeno zatečene. Pa je minilo, nekaj dni po porodu user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2009 18:30:27   
ttnn
tudi jest mam probleme z otečenimi nogami, oziroma s krči v mečah. svetujem ti da si v lekarni kupiš magnesol.

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2009 20:08:47   
Nefretiti
Jaz sem bila kot buhtelj od 6. meseca dalje, rodila sem konec avgusta, poletje je bilo tako vroče kot letošnje.
Kupila sem si eno kremo od L'occitane, ki je iz grozdnih pešk. Naj bi odvajala vodo. Potem pa sem moža zaposlila, da mi je masilral noge in roke, vedno navzgor proti srcu. No, ne vem, ali je kaj pomagalo, jaz sem vsekakor bila srečnejša.
Upam, da bo tudi tokrat tako priden.

(odgovor članu ttnn)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 1:49:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nefretiti)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?