Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 5.7.2008 22:34:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kaj tla umivaš samo z vodo? Mogoče pa bi dodala kakšno čistilo not. Ko jaz umivam tla vedno potem tako lepo diši, pa naj bo to kjerkoli ( ploščice, laminat,...).
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 6.7.2008 9:28:50
|
|
|
|
hugolina***
|
Ma ne samo z vodo,vedno dodam čistilo poskusla sem že različna zdaj nazadnje meglio. Katerega pa ti uporabljaš da ti tako diši.
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 11:13:52
|
|
|
|
~Biba~
|
meni diši ajaxov rdeči; čistilo za tla seveda. To da bi mi tla smrdela, po tem ko jih počistim, pa se še mi ni zgodilo. Mogoče so pa krive fuge in vlaga ki pride v njihovo notranjost; pa pač smrdi, dokler se ne posušijo? ne vem, le ugibam.
< Sporočilo je popravil kleja -- 7.7.2008 11:15:19 >
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 11:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajax diši za po tleh. Drugače imam pa jaz v hodniku unga k sam vsake pol ure špricne. Z vonjem oceana kao. Tak svež vonj v glavnem. Vsi ostali vonji, sploh po sadju so mi ogabni. Še vedno mi je pa najboljš izparilnik za eterična olja. To najlepš diši. Al pa une svečke iz Locitana ki se stopijo.
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 17:38:43
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, Ajax zelo lepo diši. Trenutno pa imam onega iz Millerja Blink- zelenega. Je tak lep vonj pa jabolku.
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 18:06:29
|
|
|
|
rija
|
frosh palčke v steklenički.
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 20:46:36
|
|
|
|
katjes
|
Pronto - za laminat! Diši zelo po "čistoči" !
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 20:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
To so sami strupi.Mislimo kako diši, ne pomislimo pa, da vzdihujemo strupe.
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 7.7.2008 21:05:01
|
|
|
|
pajčolanka
|
jaz za dišavo uporablja potpouri(mislim da sem prav napisala) vglavnem tiste suhe zadevščine, nasujem v skledo in ko se mal razdiši samo nakapam čez eterično olje enakega vonja-nap. potpouri vanilija-vanilijevo eterično olje... eno posodico mam v spalnici, eno na hodniku in eno v kabinetu ker sem trenutno brez dnevne. in tako lepo dišiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 13.7.2008 9:17:32
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady To so sami strupi.Mislimo kako diši, ne pomislimo pa, da vzdihujemo strupe. enako je z vsemi mega ultra super čistili. očistijo vidno umazanijo, pustijo pa strupe in uničujejo naše okolje. V "dobro" naših malčkov razkužujemo hiše in uničujemo naravo - posledice bodo pa občutili prav naši otroci
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 15.7.2008 15:36:39
|
|
|
|
citrončica
|
Naravno čistilo je edino beli kis, tudi jaz uporabljam Ajax in Pronto, ker mi pač to diši,osvežilec pa kar Oust rumeni in to v tistem spreyčku na steni in pritisnem, ko grem mimo....diši!!
|
|
|
|
RE: Osvežilec zraka oz dišalec za stanovanje 15.7.2008 15:39:44
|
|
|
|
snake
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady To so sami strupi.Mislimo kako diši, ne pomislimo pa, da vzdihujemo strupe. se strinjam popolnoma, nikoli ne bi kaj takega uporabljala po hiši, glava me v službi takoj zaboli ko grem v drugo pisarno ko to majo......
|
| Stran: [1] |
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!