|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ostra bolečina. Prosim za mnenja.
7.3.2006 9:02:16   
Bojana 78
Včeraj sem približno 2 cm desno od popka začutila ostro bolečino. Bolečina je bila na točno določenem mestu (ni me bolel celi trebuh ampak samo točno določena točka), ni bila stalna in bila je zelo nenavadna - kot da bi imala prekratko vez (ne vem če sem se prav izrazila). Ko sem bila sklonjena in me je zabolelo sem se komaj zravnala. Ali je to zaradi raztezanja maternice (sem v 21. tednu), ali bi morala k svoji G? Danes je bolečina izginila - vsaj do sedaj me še ni nič bolelo. Skrbi me za mojo pikico. Prosim za vaša mnenja. Hvala in lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ostra bolečina. Prosim za mnenja.
7.3.2006 9:03:45   
lenika
To je definitivno zaradi raztezanja maternice. Tudi meni se je to že zgodilo.

< Sporočilo je popravil lenika -- 7.3.2006 9:04:36 >

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 9:18:40   
muha1
Tudi pri meni je bilo tako, da sem se komaj zravnala od bolečine. Pa je minilo, ko je user posted image  prišla. To je od raztezanje maternice. Bodi brez skrbi, s pikico je vse v redu.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 9:19:21   
Anonimen
A to je kot nekakšen krč kakšne vezi, taka bolečina? Ker jaz sem tudi imela dejansko krče po trebuhu, sploh spodaj pod rebri na desni strani. Nazadnje sem lahko samo še ležala la levem boku in to v takem položaju, da sem imela desno stran trebuha čimbolj raztegnjeno, krugače me je spet takoj krč zagrabil Pa zanimivo, da me še sedaj kdaj.
Po moje je to to, krči.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 10:10:04   
Bojana 78
Splišni, dobro si to opisala. Ja, kot nekakšen krč vezi. Včasih me ''drži'' tudi dalj časa, boli pa kot  user posted image . Hvala za odgovore punce, ste me kar pomirile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!