Anonimen
|
Žal je tvoje mnenje napačno. Če je pes pri hiši, moraš dovoliti stik psa z otrokom. To ne pomeni, da skupaj spita, pač pa da ga pes povoha, ko pride iz porodnišnice domov, da ga spozna in potem ga otrok tudi ne bo več zanimal. Dlake imate pri starših v stanovanju, ne pri vama, torej zaradi tega ne rabiš delat panike. Kaj potem ne boste šli več na obisk k nikomur, ki ima doma živali????? Mi imamo v hiši rotvajlerko in dojenčka, starega 9 mesecev. Pa ni nič narobe, super se razumeta, dlak smo se že navadili, Nejc pa prav tako. Sproti sesamo in pomivamo tla, tako da se Nejc tudi že plazi po tleh. Naša psička se mu takrat ne približuje, ima malo strahu pred njim. Če te tako moti, pa mami izrecno ukaži, da si mora umiti roke, preden prime otroka. Poleg tega, če pes lula po stanovanju, pač vaš otrok ne bo plazil po maminem stanovanju, pač pa po vašem. Moj tudi ne plazi po maminem stanovanju, ker se izredno malo zadržujemo spodaj, ker se doli kadi. Evo, čisto preprosto. Moje mnenje pa je, da ti psa nikoli nisi imela rada, če si ga lahko zavrgla takoj, ko si zanosila in iz tvojih besed je sedaj slišati, da bi se ga rada celo znebila. Zapomni si: otrok in žival gresta skupaj, otrok ne nadomesti živali!!!!! Če otrok odrašča z živalmi, jih bo znal v življenju spoštovati in z njimi lepo ravnati. Glede bolezni, pa je zelo malo verjetnosti, da bi jo staknil od hišnega psa. Potepuškega že, ne pa takega, ki ga imate doma v hiši.
|