ronja
|
ojla! jz sm sprasevala v trgovinah s keramiko - samo moras imeti malo srece, da govoris s pravo osebo. privatniki so praviloma bolj prilagodljivi, ker razbite ploscice itak odpisejo - pa se lahko zdilas za neko ful nizko ceno za razbite ali pa jic celo zastonj dobis. Zanimivo, ko sem prvič delala, sem imela zelo slabe izkušnje z malimi štacuncami - nikjer mi ne bi poceni prodali razbitih, večinoma so rekli, da jih sploh nimajo, samo tiste razstavne eksponate, je treba vse naročit. Edino, kjer sem jih takrat dobila, je bilo Gorenje, seveda se je pa treba tja (v Gorenje kraj) odpeljat. To sicer ni problem, samo ne vem, če bom spet naletela na tistega prijaznega gospoda... Metulj, sem kobinirala svega i svašta v najinem mozaiku in uporabljala rokavice in tako nekak nameravam tudi zdaj:). Saj ne rečem, maš mal obdrgnjene prste, ampak kaj je 14 dni v primerjavi s par leti, ko ga gledaš . Petea, pred pol leta pojma nisem mela, da jih bom imela kam dat . Rabiš najprej kopalnico, da maš kam dat mozaik . Sicer so razbite ploščice in mozaiki uporabni tudi za druge reči, seveda, videla sem že (na sliki) celo oblečene kitare (seveda potem ne delajo več) in vrtno pohištvo iz mozaika. Samo tisto je potem trdo, je bolj dekorativni efekt, ni tako praktično. V kopalnici je pa tudi čisto praktičen (kdo pa gleda kako svinjske so fuge po tleh, če maš mozaik na steni? taktika preusmerjanja pozornosti, hehe:D). moi, hvala ti! Točno tam sva kupila ploščice za najino kopalnico . Upam, da bom imela srečo in dobim kaj. Javim uspešnost in se seveda še naprej priporočam, če kdo kje kaj najde . Ker za morske deklice bom rabila precej barv, če kaj poznam svoj podmladek ...