|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ostala sem brez službe
7.1.2007 16:50:15   
moder
31.12. mi je pretekla pogodba. Zdaj sem drugič noseča in imam rok 20.3. Dvakrat sem bila zaposlena za določen čas za eno leto, zdaj pa naj bi šla spet za za določen čas na zaposlitveno agencijo. Vse je bilo že dogovorjeno, razen trajanja pogodbe, ali bi bilo to eno leto ali samo do nastopa porodniške. Ves čas so vsi zagotavljali, da je sigurno. Potem pa sem 4.1. popoldne izvedela, da mi je pogodba pač pretekla, nove pa ne bo, ne v dosedanji firmi ne na agenciji. O tem, kako sem se počutila, raje ne bom.

V petek sem potem malo okrog klicala in izvedela, da mi za en mesec pripada bolniška izven delovnega razmerja, ker sem bila več kot polovico decembra in tudi zadnji dan, ko je stara pogodba še veljala, na bolniški. Potem pa zavod za zaposlovanje in nato porodniška. Zanima me, ali je še kakšna stvar na katero moram biti pozorna. A lahko vlogo za porodniško oddam že zdaj januarja, da gre zadnja v povprečje decembrska plača? A se po poteku bolniške lahko zavarujem kot občan, čeprav je moj mož zaposlen?

Še sto in eno vprašanje mi hodi po glavi. Najbolj me skrbi, da ne bom česa zamočila in bom ostala brez kakšne stvari, ki bi mi po zakonu pripadala.

Obstaja pa seveda tudi tista plat, ko bi razbijala, jokala, preklela ves svet in vse stare dece in ambiciozne ženske, ki sedijo na direktorskih stolčkih in te pustijo na cesti, ko najmanj pričakuješ. Pa še v državni firmi. Vem, da nas je ogrmono takih. Pa niti ne bi bila tako razočarana, če ne bi ves čas dobro kazalo in če mi ne bi vsega mogočega obljubili.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ostala sem brez službe
7.1.2007 17:50:20   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: moder

31.12. mi je pretekla pogodba.

Obstaja pa seveda tudi tista plat, ko bi razbijala, jokala, preklela ves svet in vse stare dece in ambiciozne ženske, ki sedijo na direktorskih stolčkih in te pustijo na cesti, ko najmanj pričakuješ. Pa še v državni firmi. Vem, da nas je ogrmono takih. Pa niti ne bi bila tako razočarana, če ne bi ves čas dobro kazalo in če mi ne bi vsega mogočega obljubili.

Se podpišem pod tole- povsod je ena in ista svi... se mi zdi! Jaz bi se dobro pozanimala na zavodu in centru za socialno delo, da te res ne bodo za kaj prikrajšali- itaq ti nihče ne pove, kaj vse ti pripada, kot da bi šlo iz njihovega žepa user posted image Držim pesti zate, da se bo vse dobro izteklo...pa službo boš tudi sigurno kasneje dobila boljšo kot je bila tale user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ostala sem brez službe
7.1.2007 23:39:43   
planika
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

To je povezava na csd šiška (upam, da deluje), kjer vpišeš PDP in ti izpiše, kdaj nastopiš porodniško in za katere mesece vpišeš plačo.

V tvojem primeru nastopiš porodniško 20.2., vlogo oddaš do 19.1. in vpišeš plačo za mesece jan 06 do dec 06.

LP

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?