|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ospen v nosečnosti
11.2.2008 21:44:52   
Anonimen
Z možem se že tri leta trudiva na user posted image , prejpni teden sem zaključila s Klomifenom, na žalost tudi zbolela, tako, da sem dobila tablete Ospen. Pojedla sem jih samo 5, ker me preveč skrbi. Pa me zanima ali lahkov prvih dneh (če se je seveda sploh prijelo), Ospen škoduje plodu. Če se je prijelo user posted image , sem bila nosečauser posted image  lahko dva,tri ali štiri dni user posted image !
Sej ne vem a nej se smejem al jočem, k tako blesavo sprašujem, sam če katera ve, bom pa vseeno hvaležna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ospen v nosečnosti
11.2.2008 22:03:35   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=831609&mpage=1&key=ospen%2Cnose%E8nost&#831609
uporabi iskalnik,eprav ti tudi v navodilih pišeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 22:04:38   
Blejka26
jaz sem jih dobila ko sem bila v drugem mesecu nosečnosti in sem zbolela za gnojno angino..tko da jih lahko dobiš

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 23:49:52   
trnuljčica
Odg: ne.
Ospen je varno zdravilo v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 15:14:23   
_Miška_
Tako kot so ti že druge povedale-ospen se lahko jemlje v nosečnosti, zato brez skrbi. Jaz sem ga dobila v tretjem mesecu nosečnosti zaradi gnojne angine in z otrokom je vse ok!

Lp

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 15:25:22   
špelin@
Ospen je v nosečnosti najbolj varen antibiotik user posted image
Pa pojej ga do konca, ker je nedokončana kura oz. neozdravljena bolezen najbolj škodljiva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2008 19:02:06   
cleopatra
jaz sem 9t zdaj noseča in imam tudi Ospen zaradi angine, pravi gin., da je to najbolj ''zihr'' antibiotik za nosečnice.
najslabše je to ko si začela in nisi dokončala, to mislim nasploh za tvoje zdravje, ker neozdravljena angina lahko prizadene in oslabi srce in srčno mišico ter povzroči komplikacije oz. vnetje ledvic

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2008 21:14:33   
tteeaa
tako kot so že ostale napisale, angina brez antibiotika je bolj škodljiva kot Ospen. Oz. Ospen sploh ni škodljiv v nosečnosti in ne vpliva na plod, ker je penicilinska osnova, penicilin pa je najbolj varno zdravilo za nosečnice.

Ne skrbi, držim pesti, da se je prijelouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Cel dan
busklca

Kako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.

od 0h do 24h (2%)

od 8h do 22h (11%)

TV sem gledala precej več časa kot običajno (73%)

TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (11%)

drugo - napiši kaj (2%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!