Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje 24.11.2005 20:47:11
|
|
|
|
petraz
|
Tudi jaz sem na porodniškem dopustu, pa nič ne vem o tem!??
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje 24.11.2005 21:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Obvezno zavarovanje ti krije CSD,če si na porodniški.
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje 24.11.2005 23:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Porodniška naj bi krila obvezno zdravstveno zavarovanje, ja, pa tudi otrok je takrat zavarovan po tebi preko porodniške (če se malce nerodno izrazim). Ko pa ti porodniška poteče in če nisi več zaposlena, se moraš zglasiti na svoji enoti ZZZS, kjer urediš obvezno zavarovanje kot občanka. Birokracije ni veliko, vse skupaj traja največ 10 minut, po sebi pa lahko zavaruješ tudi otroka ali partnerja, če le ta ni zaposlen.
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje 25.11.2005 8:10:57
|
|
|
|
Lumpi
|
Pojdi na CSD, verjetno so te pozabili prijaviti na ZZZS.
|
|
|
|
RE: Osnovno zdravstveno zavarovanje 25.11.2005 14:53:25
|
|
|
|
Minki
|
Hvala vsem za komentarje. Sem bila na ZZZS in so me poslali na CSD. Prinest moram kopijo delovne knjižice, da bodo uredili prijavo. Ma tale naša državica. Tko smo majhni pa tko znamo komplicirat. Po moje bo nekje v sistemu samo kljukico premaknila. Na uslužbenke sem pa kr mal besna, malco majo pol ure, a je ni blo več kot 50 min. Pa že ob 9h je šla ven. Aja, pa še to. Zakaj so mi pa potem od bruto pododniške trgali za zavarovanje, če že 3 mesece nisem zavarovana (osnovno, dodatno mam pa urejeno). Moram jutr še nekrat tja. Bomo vidl
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?