Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oskrba otroka v LJ porodnišnici 19.5.2006 8:29:54
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Meni se je osebje zelo dopadlo. Bili so zelo prijazni in ustrežljivi. Šele 3.(zadnji) dan sem sama preoblekla in umila malo...prej so jo oni...seveda sem bila poleg, vse to se je dogajalo v sobi. Tako sem imela hčer od začetka skoz ob sebi. Nikoli mi je niso odpeljali...razen takoj po porodu v drugo sobo, ko so jo šli umit in obleč...takrat je pa šel moj mož z njimi in dete nio bilo nikoli nikjer brez staršev.
|
|
RE: Oskrba otroka v LJ porodnišnici 19.5.2006 9:04:13
|
|
|
|
sazi
|
Meni sinka niti v porodni niso odnesli iz sobe - otročka imaš ves čas na očeh. 1. dan ga previjajo in umijejo oni, 2. dan ga oni samo umijejo, previjaš že sama, 3. dan pa sama počneš vse. O osebju je pa tako, da poznam punce, ki so bile na istem oddelku kot jaz, pa hudo razočarane nad istimi ljudmi, ki so skrbeli zame in za malega. Kaj pa vem, vedno se najde kdo, ki je manj prijazen od ostalih, samo pogosto je pa tako, da lepa beseda dobi lepo v odgovor... (ne vedno, seveda, ampak pomaga).
|
|
|
|
RE: Oskrba otroka v LJ porodnišnici 19.5.2006 10:55:17
|
|
|
|
SašaR
|
Tako kot je napisala sazi. Tudi tisti dan ko rodiš oni poskrbijo za dete. Pri meni pa je verjetno mala bila malo sama. Ko sem rodila sem imela čiščenje pod narkozo in takrat so partnerja ven poslali. Po cca pol ure pa je on že bil notri in malo cartal jaz pa sem še komirala.
|
|
RE: Oskrba otroka v LJ porodnišnici 19.5.2006 12:50:27
|
|
|
|
Geja
|
Jaz pa bi tako rekla, odvisno od sestre, pa kakšen dan imajo... Moje izkušnje so bile - najbolj prijazne so bile na oddelku A - po carskem rezu. Vsa pohvala ! Ker jaz sem bila notri skoraj en mesec in mislim da sem vse oddelke dala skozi... so me skoz selili.... čau,čau Geja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?