|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OshKosh
29.6.2006 16:15:57   
ada2
mene pa zanima kje se dobijo cotke znamke OshKosh Bgosh. dobila sem jih nekaj od svakinje in se mi dopadejo, pa bi še kako nabavila. kake so pa cene?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OshKosh
29.6.2006 16:17:20   
MarijaPo
mislim, da pri koseski trznici, nisem pa zihr

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 16:17:39   
total
Prvič slišimuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 16:19:50   
Anonimen
Trgovina TRIPLUS z otroškimi oblačili OshKosh, Kanz in Döll se nahaja
v spodnji etaži dvorane A v BTC City.

in v Domžalah:

< Sporočilo je popravil Splišni -- 29.6.2006 16:22:05 >

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 16:25:09   
April
Najdeš jih tudi v Baby centru v BTC-ju. Cene so kar visoke, ena majčka je bila naprimer 5 jurjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2006 16:54:55   
SaaS
Ja, BabyCenter jih ima. Ampak jaz grem kar mimo, čeprav so luštne cotke. Za dva meseca ali tri - kolikor mu bojo prav - ne odštejem toliko denarja. 

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2006 16:56:58   
ada2
hvala!
nisem vedela, da so tako drage. bo pa imel samo tistih par, ki smo jih dobili.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2006 17:52:30   
benika
Za tiste par mesecev se pa res ne splača kupovat OshKosh, saj so drage ko...Mi smo za našega mulčka kupili zimski pajac 0-6 mesecev za 11 jurjev, pa sem potem videla precej lepših, pripravnejših in definitivno cenejših pajacev.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 18:45:07   
Moica
Trgovina je tudi pri koseški tržici. Vsak dan hodim mimo ... stvari so res drage, imajo pa velikokrat popuste na določene izdelke in se mogoče takrat splača kaj kupit ...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2006 21:40:09   
natalia
se ne splača, res ne. vem iz lastnih izkušenj. imam polno stvari novih, nekaterih še oblekla ni, ker se je rodila malo večja..user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Moica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2006 22:26:21   
Anonimen
je to firma'???

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2006 22:30:09   
Anonimen
Cene so visoke, kvaliteta pa tudi.

Nam so posodili nekaj teh oblek, nosila sta jih pa dva oz. trije otroci in so še vedno kot nove.
Če jih potrebuješ za več generacij, se splača, za samo enega otroka pa zagotovo ne.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2006 8:58:29   
anjaa
mi smo kupili dva njihova pulovrčka, v babycentru, za starost 6 mesecev. nismo še uporabili,  izgledata pa res super in kakovostno v primerjavi z oblačili iz spara in leclerca. vsak je bil 3.800 sit, sta mi pa zelo ušeč. res pa se mi zdi zelo drago tako da bosta to edini oblačili od te firme. se pa najdejo tudi veliko dražja oblačila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!