|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Osebni zdravnik Ribnica
28.12.2007 1:11:57   
Nasy
Zanima me, če ima kdo izkušnje z zdravniki v Ribnici, ker se bova morala premestiti nekam sem, koga priporočate? Baje je dobra dr. Nadler Žagar Alenka? Ostali pa so še dr. Šmalc Lidija, dr. Kregar Jeranko Marjeta, dr. Čampa Štefan, dr. Kolenc Matjaž. Bila bi hvaležna za kakršnokoli informacijo, izkušnjo, priporočilo! Do sedaj sva imela v LJ res super zdravnico in nama je zelo žal, ker morava menjat ampak iz Ribnice v LJ se pač ne bomo vozili.
Hvala!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Osebni zdravnik Ribnica
28.12.2007 8:01:36   
Anonimen
Dr. Šmalc je super zdravnica. user posted image  Jaz sem jo imela, ko je bila pri nas, potem se je prevekslala v Ribnico. Slišala sem od kolegice, da je tudi dr. Žagar dobra.user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 8:45:16   
dulcinea
Sem že tvojmu možu priporočila dr. Žagar. Jaz jo imam in je super. Samo bosta težko po moje k njej prišla. Drugače je pa Šmalčeva tudi OK. Samo ne h Kolencu. Jaz sem imela pri njemu zdravniški za službo, pa me je kar neki otipaval pa spraševal, če imam zmeraj tko gladke noge. user posted image
Čampata ne poznam, Kregarjeva pa... No ja, glih slabe besede še nisem slišala če njo.
Jaz priporočam Žagarjevo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 8:53:43   
OliveOyl
Žagarjeva ima vse zasedeno,priporočam ti Šmalčevo.user posted image
Aja,h moškemu delu raje ne...user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 14:07:50   
Nasy
Hvala punce, saj k moškemu delu tudi jaz nisem nameravala ituser posted image mi nekako ni. Bomo probali uredit čimprej še te dohtarje, ni hudič, da naju en ne vzame, rečeno nama je bilo, da sprejemajo nove paciente.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 14:28:49   
dulcinea
Ti kar najprej do Žagarjeve stopi, pa vprašaj... Če ne pa res k Šmalčevi. Ona ziher jemlje nove.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 14:34:23   
sayuri
Jaz ti tud Šmalčevo priporočam. Sicer jaz hodim k dr. Lušinovi, ampak ona po moje ne jemlje novih pacientov. Pa itak je namenjena učence, dijakom, študentom....in nekaterim izbrancem user posted image user posted image user posted image
KAj ti se seliš v Ribnico Nasy? PA jst to nč ne vem user posted image  user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 14:47:58   
Nasy
No, bova povprašala, ko se tole praznično stanje malu umiri in pridejo vsi z dopustov.
Sayuri, res se selim, v bistvu sva že preseljena, čaka naju samo še uradna potrditev papirjev. Res pa je, da nisem tega dala na radiouser posted image pa tud pr maši ne bo, ker ne hodim v cerkevuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 20:35:32   
sayuri
No, dobrodošla v našem koncu user posted image user posted image user posted image . Kam pa se pravzaprav seliš? LAhko na ZS user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2007 22:49:10   
kew kew
dr. Šmalc - supeeeeeeeeer zdravnica! Težko najdeš boljšo po mojih izkušnjah.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2007 8:37:36   
klepetka
dr.Šmalcuser posted image user posted image user posted image .Zdravnica ,da jo iščeš.

in dobrodošla v Ribnici

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2007 8:39:13   
klepetka
aja,jaz sem imela prej dr.Žagarjevo.saj je ok,samo se  je kar malo "pokvarila",ni več to ,kar je bila.Zato še enkart dr.Šmalc.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2007 12:10:10   
dulcinea
Klepetka, pa si še kat tukaj? a boš res čakala drugo leto?

Nasy, sori za smetenje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2007 14:26:05   
klepetka
ja ,dulcinea,jaz stara grča se ne dam kar takouser posted image .sem rekla ,da če že bomo imeli nov model ,zakaj nebi imeli še novega letnikauser posted image .Pa itak imava z možem rezervirano silvestrovanje v porodnišnici,tak oda nima smisla prehitevatuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.1.2008 18:31:31   
Nasy
Na, zdej pa ne vem, Žagarjeva naju lahko vzame, baje ji je bil moj tako simpatičenuser posted image in naju vzame, čeprav ne sprejema novihuser posted image Le še vse papirje morava uredit, pa da se mi začne porodniška.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.1.2008 22:03:18   
dulcinea
Lej, jaz ti svetujem, da vzameš Žagarjevo. Pa boš vidla, kako ti bo. Pol greš pa en dan med vikendom, kadar bo Šmalčeva dežurna, pa pol lahko tud menjaš al kako je že to...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?