Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:24:37
|
|
|
|
sayuri
|
JA Volga, imajo. V Supernovi na Rudniku. Lih včeraj sem si jih ogledovala. Sam za odrasle brez tiste špagce zadaj.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:27:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri JA Volga, imajo. V Supernovi na Rudniku. Lih včeraj sem si jih ogledovala. Sam za odrasle brez tiste špagce zadaj. O, cool, hvala. ja, za otroke so te s trakci zadaj, saj zase jih ne bi kupovala, so mi predragi
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:30:36
|
|
|
|
vesel
|
Volga eno vprasanje in ne zameri. Si iz LJ??
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: sayuri JA Volga, imajo. V Supernovi na Rudniku. Lih včeraj sem si jih ogledovala. Sam za odrasle brez tiste špagce zadaj. O, cool, hvala. ja, za otroke so te s trakci zadaj, saj zase jih ne bi kupovala, so mi predragi Koliko pa stanejo? Za odrasle mislim.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:35:07
|
|
|
|
Volga
|
Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem Hvala. Ja no... Za japanke so res malce predragi. Ampak so kvalitetni, al ne?
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 11:52:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Volga Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem Hvala. Ja no... Za japanke so res malce predragi. Ampak so kvalitetni, al ne? Po moje ja.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 12:16:09
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Volga Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem Hvala. Ja no... Za japanke so res malce predragi. Ampak so kvalitetni, al ne? Po moje ja. Jaz imam take in so SUPER!!!! Mehki, takoj suhi, trpežni,....
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 14:58:10
|
|
|
|
kajajaka
|
so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni. Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku. Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi. lp
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 15:27:12
|
|
|
|
helloKitty
|
V Mercator centru jih tud imajo.
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 15:28:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni. Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku. Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi. lp Ja, saj ne, itak da ne.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 17:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Volga Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem Hvala. Ja no... Za japanke so res malce predragi. Ampak so kvalitetni, al ne? Ma niti ne. Najkice npr. so ca. 20...25 €...niti ni taka velika razlika.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 17:17:02
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni. Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku. Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi. lp Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 20:22:30
|
|
|
|
petja
|
V Mercator centru v Šiški v trgovini Kenguru imajo ogromno različnih modelov. Ful so založeni ...
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 21:58:09
|
|
|
|
muška
|
Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica. Neke razlike med originalom in ponaredkom res ni, saj se tudi med "originali" najdejo ponaredki, sploh v Hervisu , in če ti v "originalu", ki si ga kupil v Hervisu za 40 € noga švica, ... a je pol to original? Pa ne govorim v 3 dni, vem iz zelo zanesljivih virov kaj delajo
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 8.5.2008 9:02:34
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica. Neke razlike med originalom in ponaredkom res ni, saj se tudi med "originali" najdejo ponaredki, sploh v Hervisu , in če ti v "originalu", ki si ga kupil v Hervisu za 40 € noga švica, ... a je pol to original? Pa ne govorim v 3 dni, vem iz zelo zanesljivih virov kaj delajo Ja, žal je res tako. Tudi jaz vem, žal.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 8.5.2008 9:32:16
|
|
|
|
Lianna
|
Če tako delajo se pa pač kupi direkt pri posredniku. Čeprov dvomim, da se ne opazi razlika med ponaredkom in orginalom.
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 8.5.2008 18:02:42
|
|
|
|
citrončica
|
Kakšna pa je sploh cena originala in kako veš, da je original?? ...jaz za lani vem, da so jih v ZD kupili pri enem prodajalcu, pa niso bili crocksi, nekaj drugega, a baje full dobri
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 8.5.2008 20:02:23
|
|
|
|
Boni3
|
A katera ve,do katere št. so otroški? Do 35 ali mogoče do 36?
|
|
|
|
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 12.5.2008 16:48:11
|
|
|
|
citrončica
|
No,jaz mam zdaj upam original, sem jih na internavtiki prav na crocksovi stojnici kupla, 40€ so,imava jih oba, mojemu pa sem že pred dobrim tednom kupila ene v Pamiju, da vidi, če mu oblika...sploh ustreza, pa je reku da so super, le noga se poti v njih, zdaj je pa original sprobal, in pravi, da se veliko manj poti noga v njih ,upajmo, da potem je to to!!
|
|
|
| Stran: [1] |
IVF spollarci22Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?punčko (
53%)
fantka (
47%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!