Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 14:58:10
kajajaka
so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni. Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku.
Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda
Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi.
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 15:28:13
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka
so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni. Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku.
Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda
Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi.
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 17:17:02
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka
lp
Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica.
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 7.5.2008 21:58:09
muška
Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica.
Neke razlike med originalom in ponaredkom res ni, saj se tudi med "originali" najdejo ponaredki, sploh v Hervisu , in če ti v "originalu", ki si ga kupil v Hervisu za 40 € noga švica, ... a je pol to original?
Pa ne govorim v 3 dni, vem iz zelo zanesljivih virov kaj delajo
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 8.5.2008 9:02:34
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: muška
Neke razlike med originalom in ponaredkom res ni, saj se tudi med "originali" najdejo ponaredki, sploh v Hervisu , in če ti v "originalu", ki si ga kupil v Hervisu za 40 € noga švica, ... a je pol to original?
Pa ne govorim v 3 dni, vem iz zelo zanesljivih virov kaj delajo
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 8.5.2008 18:02:42
citrončica
Kakšna pa je sploh cena originala in kako veš, da je original?? ...jaz za lani vem, da so jih v ZD kupili pri enem prodajalcu, pa niso bili crocksi, nekaj drugega, a baje full dobri
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 12.5.2008 16:48:11
citrončica
No,jaz mam zdaj upam original, sem jih na internavtiki prav na crocksovi stojnici kupla, 40€ so,imava jih oba, mojemu pa sem že pred dobrim tednom kupila ene v Pamiju, da vidi, če mu oblika...sploh ustreza, pa je reku da so super, le noga se poti v njih, zdaj je pa original sprobal, in pravi, da se veliko manj poti noga v njih ,upajmo, da potem je to to!!
RE: Original crocksi v LJ (japanke)? 16.5.2008 18:42:17
citrončica
No, zdaj so pa testirane, hodiva oba super, čeprav se jaz še vedno smejem sama sebi,ko se vidim, je pa moj rekel, da v Pamijevih ne more več delat, ker se mu bolj poti noga in tud čuden podplat je proti originalu, v crocksih pa zdaj cel dan bp ....