|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oriflame-Giordani-puder za bleščeč videz
11.4.2007 14:13:07   
ery
...sem ga kupila... no sedaj ga bom vrnila, ker ta puder pa tooooook grozno smrdi... user posted image  Pa ful je temen in ga res ne morš uporabljat vsak dan... sva se s sodelavko namazali in potem sva cel dan vohali ta smrdeč vonj....

Tolk v vednost, da meni ni všeč.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oriflame-Giordani-puder za bleščeč videz
11.4.2007 15:31:33   
tinčica
men je pa ful zakon, res pa je da hodim v solarij in mi sede na mojo barvo obrazo no vonj pa ni glih fajn.

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 21:25:37   
lelaval
Se čudim, da ta puder smrdi (sama ga še nisem preizkusila), zato pa mi je zakon parfum te znamke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2007 23:30:07   
MAJDA22
Zdravo!

Vsaka dišava diši na dveh različnih ženskah različno.
Meni recimo najbolj odgovarja puder Giordani Gold kateri prekriva starost. Je pa res da je pri mojem pudru možnost izbire barve pudra.
Poleg tega meni zelo diši Gordani Gold parfumska voda.
Možnost je še da si dobila starejši datum izdelka in zato puder smrdi.

LP!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2007 9:20:43   
blue sky
Tudi sama sem enkrat preko prijateljice naročila ta puder in mi tudi ni odgovarjal vonj. Vsakič, ko sem glavo obrnila na levo ali desno, sem vohala ta puder user posted image user posted image . Oriflame kozmetika mi na splošno ni všeč, saj ni kaj ekstra obstojna, pa tudi parfumi oz. toaletne vode se hitro razdišavijo. Pri Oriflame-u mi je všeč samo to, da kozmetika ni testirana na živalih.

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2007 9:21:52   
blue sky
Vsaka dišava diši na dveh različnih ženskah različno.
IZVIRNO SPOROČILO: MAJDA22

se strinjam

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2007 10:18:11   
srki
Jaz tudi tega, da na vsaki ženski parfum drugače diši, nisem verjela. Potem pa sem sva se s kolegico naparfumali z istim parfumom in na njaj mi je bolj dišal, kot na meniuser posted image .

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

AM/KM
dejzi

Kdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?

prej (26%)

10m (11%)

11m (5%)

12m (22%)

13m (11%)

kasneje (25%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!