|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Orgazem-ovulacija
31.1.2009 18:23:24   
tanja248
Lep Pozdrav!

Naj vam povem zanimivost:

Noseča sem 12 tednov in včeraj sem imela nuhalno svetlino. Tedni nosečnosti pa se ne ujemajo z zadnjo menstruacijo, zato sem ginekologinjo povprašala, kako je možno, da sem zanosila par dni prej, preden sem dobilauser posted image . Saj takrat seveda ni ovulacije in naj bi bili varni dnevi.

Odgovorila mi je, da ženska lahko sproži ovulacijo tudi s svojim orgazmom- kadarkoli.Zanimivo, ne?

Povedala mi je tudi da naj nam bi to ostalo iz živalskega sveta in da nekatere živali lahko zanosijo samo če doživijo orgazem. Zanima me vaše mnjenje o tem....

Medtem pa vse lepouser posted image user posted image user posted image . Čim več nežnosti, orgazmov in tudi user posted image bo veliko!!!
-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Orgazem-ovulacija
31.1.2009 18:40:23   
sarar
zanimivo. zna bit res.

(odgovor članu tanja248)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2009 18:59:19   
Bojana82
Zanimiva informacija, spet sem se naučila nekaj novegauser posted image ......

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2009 19:21:26   
Anonimen
Pa ja seveda.....pol bi ženske lahko ovulirale parkrat dnevnouser posted image

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 19:29:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanja248)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2009 19:59:43   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: tanja248
Povedala mi je tudi da naj nam bi to ostalo iz živalskega sveta in da nekatere živali lahko zanosijo samo če doživijo orgazem.

V bistvu niti ni jasno, če živalske samice sploh doživijo orgazem; oz. morda ga sesalci, ostale vrste pa ne. Citiram s strani: http://yedda.com/questions/animals_enjoy_intercourse_humans_5180127816841/

All female mammals have clitorises, and thus probably have at least the capacity for something akin to orgasm. (We have to remember that abstract human consciousness surely gives us a different experience of “pleasure.”) However, they rarely display such a response during regular intercourse, which is usually very brief and occasionally painful.

Mirroring the apparent experiences of almost all female mammals, human females rarely achieve orgasm from intercourse alone—the clitoris isn’t in a good place to be stimulated.

(odgovor članu tanja248)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2009 20:09:37   
Anonimen
Če bi bilo to res, bi bila jaz že tisočkrat noseča. Ker pa res vsakič poskrbiva še za moj orgazem. Ne vem, no...

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2009 20:22:53   
tanja248
Ja, saj pravim, da tudi jaz nisem verjela, vendar zanimivo, da so bile to besede ginekologinje, ki je ob očitnem mojem začudenju, nadaljevala:

Rekla je, da se je to opazilo predvsem v pradavnini, ko so bili moški mesece odsotni od doma (zaradi lova) in ko so končno prišli domov, so se lahko ljubili le tisti dan in pač ženski orgazem je pripomogel k ohranjanju vrste, oz. plemena,,,

Skratka, najbrž res larifari... 
Ker pa ti to pove učena in izobražena oseba se malo zamisliš...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2009 20:31:14   
Anonimen
Ja....v pradavnini so dedci po tem k par mescov niso seksali, v tistih parih sekundah predn jim je pršlo res ful poskrbeli za to da je ženski pršlouser posted image

A ta tvoja dohtarca kej pije?user posted image

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 31.1.2009 20:32:54 >

(odgovor članu tanja248)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2009 8:47:00   
nušac
Po moje to tudi ne drži, ker pol bi se pri nama do zdej tut moral že posrečit.
A ni Pušenjak razlagu v enem članku, da je dejansko nemogoče  zanosit samo v prvih parih dneh menstruacije, drugače pa ni pravila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2009 9:49:19   
ursa30
take neumnosti pa še ne...user posted image

(odgovor članu nušac)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2009 10:11:37   
divans1
Eh dej nehajte s takimi, škoda komentarjev za take bedarije!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2009 13:41:47   
Najaa
Ovulacija ni nujno samo sredi cikla. Lahko jo imaš takoj po ali pred M, tako da... Si jo verjetno imela pred M in takrat zanosila.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2009 9:03:53   
JanaB
Tudi meni je G ob zadnjem pregledu rekla, da lahko spolni odnosi/vzbujenost/orgazem spodbudijo O. To seveda ne pomeni, da imaš O vsakič, ko sexaš (kot si nekatere razlagate) ampak v dneh, ko naj bi do O prišlo jo lahko spolne aktivnosti pospešijo. Se mi ne zdi nemogoče.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2009 13:02:04   
giotti
Zanosiš dejansko šele par dni pred M (ne vem, zakaj se temu tako čudite) oziroma kak teden po O. Torej, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v maternici, šele od takrat naprej lahko govorimo o zanositvi.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2009 13:33:14   
Anonimen
Že res, da fizično zanosiš šele malo pred M ampak kot začetek nosečnosti se šteje od prvega dne zadnje M tako, da si ob delanju testa dejansko že v 4 ali 5 tednu in temu so prilagojene tudi tabele velikosti ploda.

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2009 17:10:43   
Taddy78
Po merjenju ploda je tudi pri meni kazalo, da bi lahko zanosila en teden pred M...in tudi meni je G rekla, da lahko ženska zanosi kdarkoli, ne samo tiste 10-14dni po M...

Mi je pa pri 8.tednih kazalo da je velik za 9.tednov, pri 13. ko sem šla na NS pa je bil velik za 14.tednov, oz. prevelik da bi se ta zatilna tekočina še lahko zmerila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2009 19:42:50   
čipka
tega pa nisem vedelauser posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2009 18:35:53   
nincrli
kak pa ene niste open minded... če ji je gin rekla iher ne blebeta nekaj v tri dni...tako da je možno, lahko pa da ni možno...

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.